Administrarea asociatiei de proprietari – avantajele tale cu Digital Property

Administrarea asociatiei de proprietari presupune asumarea unei responsabilitati cu greutate, fiind una dintre acele sarcini fata de care nimeni nu se arata incantat. Vizeaza doua parti si anume partea contabila si cea tehnica, ambele importante privind buna desfasurare a partii administrative.

Un reper pentru brasoveni este Digital Property, societate recunoscuta pentru seriozitate cu care isi presteaza serviciile, dar si pentru corectitudinea in toate. Iata cateva informatii care te vor ajuta sa intelegi mai bine aceasta sfera de activitate si totodata te va ghida in ceea ce priveste alegerea unei firme potrivite.

Administrarea contabila a asocietiei de proprietari

Este partea care se ocupa cu defalcarea cotelor de cheltuieli, intreaga activitate fiind desfasurata in raport cu prevederile legale. Iata care sunt cateva dintre sarcinile pe care le preia Digital Property privind partea de administrare contabila asociatie de proprietari.

 • Calculul listei de incasare a cotelor de intretinere (prin program specializat), penalitatilor de intarziere (in raport cu normele legale, dar si cu decizia asociatiei de proprietari), consumurilor de apa rece si calda (prin citirea datelor, in regim centralizat).
 • Realizarea Registrului de casa.
 • Centralizarea numarul locatarilor avand la baza un tabel intocmit in fiecare luna de Comitetul Asociatiei.
 • Registre de Evidenta Fond Rulment si Fond Reparatii – pastrare si actualizare.
 • Fise de penalitati pentru apartamentele penalizate, cand solicita comitetul executiv.
 • Informarea proprietarilor legat de repartizarea cheltuielilor lunare cuprinse in lista de intretinere – unde e cazul.

Administrarea tehnica a asociatiei de proprietari

Fiind si activitatea cu impact vizibil, este cea care vizeaza confortul proprietarilor. Face de asemenea parte din lista de servicii furnizate in Brasov de Digital Property. Mai jos regasesti cateva dintre aspectele pe care le acopera o firma specializata ca cea mentionata.

 • Verificari: a subsolului, palierilor si cailor de acces (impreuna cu administratorul de bloc), a ascensorului, a instalatiei electrice.
 • Monitorizarea lucrarilor de reparatii, participand si la receptia lor.
 • Asigurarea materialelor de care este nevoie in caz de reparatii sau intretinere a proprietatii.
 • Indeplinirea termenilor din contractele incheiate de asociatie cu diversi furnizori de servicii si bunuri, verificarea personalului.
 • Intocmirea de liste lunare privind incasarea cotelor de intretinere, printr-o stransa relatie de comunicare cu proprietarii asociatiei.
 • Facturarea corespunzatoare, cu date ce coincid cu realitatea, privind indexul controarelor de blog, prin raportare la norme metodologice si legale in vigoare.

De asemenea, in lista de servicii de administrare asociatii de proprietari Brasov intra si partea ce tine de casierie, in sensul ca Digital Property se ocupa si de incasarea si gestionarea managementului cheltuielilor, de contributii, prin consultarea permanenta a asociatiei de proprietari.

La inceputul colaborarii se va stabili un program de incasare, pe baza contractului. Exista mai multe posibilitati de a realiza plata – varianta clasica prin cash, prin card, aplicatie online, cea mobila, dar si prin transfer bancar.

Avizierul online care va fi disponibil pentru membrii asociatiei de proprietari vine cu avantajul informatiilor mereu actualizate. Mai multe detalii privind serviciile de administrare a asociatiei de proprietari pot fi solicitate specialistilor Digital Property.

Leave a Reply

Categories