Afla stirea zilei de la sursa ta sigura – Botosaneanul

Informatiie sunt acele date care ne aduc mai aproape de ce este de actualitate si ceea ce se intampla in lume si pe plan local. Sunt atat de multe surse de unde ne putem informa acum si de unde putem extrage anumite date dupa care sa ne ghidam, doar ca exista o singura problema: care este veridicitatea acestor informatii?

Oricine poate scrie orice pentru a atrage publicul si vizualizarile, fara sa se gandeasca la repercursiuni si la raul pe care il pot face. Nu este si cazul Botosaneanul. Acesta este un trust de presa pentru stiri online care prezinta oamenilor adevarul gol-golut, fara perdea pentru ca nu au nevoie. Acestia nu au nevoie sa fie de o parte sau de alta a “taberelor”. Jurnalistii pun pe foaie subiectul si ceea ce este relevant pentru ca cetatenii sa afle si ce se intampla in spatele usilor inchise, nu doar ceea ce da bine la public.

Stirea zilei – un pas mai aproape de actualitate

In fiecare zi, rubrica stirea zilei este imbogatita cu noi articole din diverse domenii care prezinta intamplari, schimbari, update-uri despre cazuri diverse si multe alte informatii relevante pe care cetatenii au nevoie sa le auda.

Chiar daca este un trust pentru locuitorii din Botosani, pentru ca posteaza si stiri locale in principal, orice persoana isi poate lua informatiile zilnice de aici pentru ca sunt si articole cu caracter general, despre persoane publice din Romania, despre legi si actiuni din toata tara.

Echipa din spatele trustului Botosaneanul este formata din oameni competenti care iubesc ceea ce fac. De aceea fiecare articol are veridicitatea necesara. Fiecare cuvant si informatie are o parafrazare sau date concrete care sa ateste ca s-au intamplat cu adevarat evenimentele respective. Acestia se diferentiaza si prin faptul ca nu ascund adevarul sub pres, ci il scot la iveala, oricat de neplacut ar fi.

Stiri din diverse domenii de interes

Pentru ca nu toata lumea este interesata numai de politica sau de monden, cei de la Botosaneanul ofera stiri din mai multe domenii de interes, astfel incat fiecare persoana sa citeasca ceea ce o intereseaza.

Pagina web are in bara de sus categoriile relevante de unde poti alege cu ce sa te delectezi in fiecare zi, in functie de ce s-a mai intamplat prin tara sau chiar la tine in oras, in Botosani.

Poti accesa site-ul pentru a vedea toate stirile zilnic.

Contact:

redactie@martorincomod.ro.

Leave a Reply

Categories