Agentul imobiliar de succes

Atunci cand vine vorba de vanzari in imobiliare, argumentele precum ca agentul imobiliar nu trebuie neaparat sa fie si om de vanzari se pot genera incontinuu. Este adevarat ca despre orice in viata putem spune ca vindem intr-un fel sau altul, insa in imobiliare nu este ca si cum ai circula cu un automobil second hand si cineva ar incerca sa te convinga sa cheltui mai mult decat ai planificat pe cel mai recent nou hibrid.

Mai mult decat orice, imobiliarele sunt despre marketingul serviciilor, precum si despre listele de clienti. Fotografii de lista excelente ale proprietatii puse spre vanzare si capacitatea de a cumpara sau de a produce un text de calitate sunt cele doua lucruri cu care agentul imobiliar va merge mult mai departe decat expunerea unu la unu a aptitudinilor personale de vanzare. Adevarat ca atunci cand prezinti o casa, te vinzi inclusiv pe tine ca persoana, insa in final se ajunge tot la fapte si cifre, la fel ca tehnologia, iar exemple ale realizarilor tale merg brat la brat.

Si, atunci cand vine vorba de a lucra cu cumparatorii, vei privi mai departe de a face cercetari ample pentru a le obtine casele cele mai bune si potrivite pentru dorintele si nevoile lor.

Leave a Reply

Categories