Aici detalii despre Mercedes GLA pret, afla despre Elite Cars Leasing

Experienta la volanul unei masini de lux este una remarcabila de fiecare data. Daca cei mai multi aleg sa conduca o masina de acest fel pentru ca vine la pachet cu opulenta de care pot da dovada fata de public, iata ca cealalta categorie nu se lasa impresionata de acest aspect.

Unii pun pret pe dotari si pe caii putere care vin la pachet cu o masina de lux. Brandul Mercedes este unul remarcat de toata lumea, chiar si de catre trecatori, asadar de ce sa nu optezi pentru o masina din aceasta marca daca te tenteaza sa iti schimbi vechiul automobil?

Un Mercedes GLA pret este de fel scump, asta daca alegi un model nou, dar daca optezi pentru achizitionarea unui model second hand, vei vedea ca pretul nu ti se va mai parea asa mare. Elite Cars Leasing are pentru tine o flota mare de masini destinata acestui model. Vei putea sa alegi un model compact, eficient, rapid care iti va indeplini toate asteptarile pe care le doresti sa le vezi intr-o masina.

  • Doreste-ti mai mult decat o masina, doreste-ti un bolid!

Daca vrei sa fii mandru posesor al unei masini din marca Mercedes, atunci este indicat sa alegi un model care sa impresioneze atat prin aspectul exterior, dar si prin cel interior.

Aspectul interior conteaza intr-o mare masura pentru ca tu vei fi cel care se va afla la volan. Dotarile moderne si optiunile pe care le gasesti sunt unele de care nu te poti lipsi, mai ales daca te pornesti la drum lung si ai nevoie de muzica sau de diferite emisiuni pe care sa le asculti atunci cand esti la volan.

Cunoscute si apreciate de catre publicul larg, masinile din gama Mercedes sunt unele pe care nu ai cum sa le treci cu vederea, fie ca esti sofer sau simplu trecator. Acestea atrag atentia de fiecare data si reusesc sa intoarca priviri.

  • Investeste intr-un Mercedes, nu ai nimic de pierdut

Cu ajutorul Elite Cars Leasing poti sa investesti in masina visurilor tale in cativa pasi simpli, fara o suma de bani mare pe care sa o dai din prima. Ai diferite optiuni de finantare asupra carora te poti hotari – trade in, buy back sau rate avantajoase la bancile partenere. Vei putea sa o alegi pe cea care ti se pare potrivita si care nu iti afecteaza in niciun fel bugetul alocat in prima faza.

Poti sa vezi pe site-ul oficial elite-cars-leasing.ro mai multe detalii despre masinile din stoc, dar si informatii pretioase despre solutiile financiare pe care le poti lua in considerare. Investeste smart intr-o masina dotata si eleganta, intr-o masina care te va purta pe lungi drumuri dedicate distractiei.

Aceste masini vin la pachet cu o garantie de 1 an sau 15000 km cu posibilitatea prelungirii de pana la 2 ani, asadar nu ai nimic de pierdut, din contra doar de castigat. Vezi in pagina oficiala mai multe informatii.

 Contact:

0751 195 151

office@elite-cars-leasing.ro

Leave a Reply

Categories