Alege Alege ghivecele de flori asortate cromatic – Sere Flori Mihaiesti te ajuta – Sere Flori Mihaiesti te ajuta

O gradina care are foarte multe flori, accesorii si vase de toate culorile nu este numaidecat un spatiu in care sa iti faca placere sa stai. Daca exista un haos si nu au o ordine sau o logica asezarea plantelor si a ghivecelor, parca nu este aranjat si deranjeaza vizual. Alege pentru gradina ta simplitatea. Alege sa ai in gradina sau chiar pe terasa flori, plante si elemente la care iti face placere sa te uiti si foarte important, care sa se asorteze cromatic.

Asta nu inseamna ca trebuie sa ai doar doua nuante de flori. Florile multicolore sunt o incantare pentru ochi, dar ghivecele in care acestea stau sunt elementele esentiale. Cei de la Sere Flori Mihaiesti te pot ajuta cu privire la acest aspect, deoarece dispun de o gama variata de produse pentru gradina ta, printre care si variate ghivece de unde poti alege.

Cum sa alegi ghivecele de flori

O mare de ghivece de dimensiuni diferite, din materiale diferite si de culori de pe toata paleta cromatica reprezinta un dezastru in gradina. Chiar si cu privire la astfel de amenajari sunt importante detaliile si exista anumite reguli pe care sa le urmezi.

In special pe terasa sunt asezate plantele in ghiveci. Acestea pot fi de culori diferite, dar sa se asorteze cu ce culoare au florile care sunt plantate in ele. Un ghiveci galben pe care il poti gasi la Sere Flori Mihaiesti este perfect pentru o floare de culoarea rosie. Acesta scoate in evidenta petalele colorate si firave ale florii si ai un contrast inedit.

Daca iti place sa ai flori diverse, sa nu fie toate acelasi soi, este clar ca fiecare dintre ele are nevoie de un alt vas. Planta trebuie sa stea intr-un ghiveci care sa ii permita sa isi extinda radacinile, dar care sa nu fie nici prea mare deoarece astfel nu isi poate lua proprietatile suficiente din apa sau ingrasamant.

In acest caz, ai nevoie de ghivece de marimi diferite, dar de culori asemanatoare. Vei crea astfel un spatiu perfect in care fiecare planta este pusa in evidenta. Cele mari vor fi asezate in spate, iar cele mici vor completa perfect peisajul fiind asezate in fata lor.

Poti sa te joci in orice fel iti doresti cu plantele si ghivecele, iar la Sere Flori Mihaiesti poti gasi cele necesare. Trebuie doar sa ai o regula si o ordine in toata aceasta amenajare si cu siguranta vei avea o terasa sau o gradina de invidiat. Poti crea astfel un loc optim si placut pentru a petrece timpul in aer liber.

Acceseaza site-ul pentru a te inspira si mai apoi comanda.

Contact:

contact@sereflorimihaiesti.ro

0720 036 170

Leave a Reply

Categories