Am vrut sa aflu ce presupune masajul erotic

Suntem o ţară plină de oameni cu prejudecăţi, iar asta nu mai e un secret pentru nimeni. Înainte să verificăm un lucru ne grăbim să punem la zid şi ne construim părerile pe baza a ceea ce ni se pare sau a ceea ce am auzit. Mie îmi place să aflu cât mai multe lucruri şi să văd cu ochii mei înainte să dau orice verdict.

Iar una dintre curiozităţile care mă rodeau de ceva vreme era legată de masajul erotic. N-am să vă înşir aici toate lucrurile care s-au spus şi s-au scris despre această activitate. Sunt sigur că le ştiţi şi voi prea bine. Am să vă povestesc însă ce am aflat eu despre asta şi ce părere mi-am făcut.

Masajul erotic, o istorie de peste 2000 de ani

Există peste 80 de modalităţi de masaj recunoscute în lume şi toate pleacă de la aceeaşi regulă: realizatorul acestuia trebuie să execute manevre de tip fricţiune şi frământare ca să stimuleze pielea şi ţesuturile de sub ea.

Scopul este să determine reacţii vasculare, biochimice şi de stimulare senzitivă. De altfel şi originea cuvântului vorbeşte despre ultima parte – în arabă „massa” înseamnă „a atinge, a simţi”.

Nu sunt un străin de arta masajului, pentru că pot spune fără griji că este o artă. Am testat de-a lungul timpului o mulţime de tipuri, specifice anumitor locuri de pe pământ. Nu apucasem niciodată să încerc însă şi asta, aşa că am decis să încerc masajul erotic Bucureşti.

O experienţă de repetat

Am căutat un loc care să îmi inspire încredere, să confere siguranţă şi intimitate şi, evident, să aibă maseuze frumoase. Cât de pricepute, aveam să aflu direct la faţa locului.

Am ales, pentru prima experienţă, masajul casei, masaj Artemis şi am cerut ca domnişoara ce avea să-l efectueze să fie aleasă de ei, pentru ca surpriza şi necunoscutul să fie complete. Până la urmă, asta nu avea decât să sporească erotismul. Şi aşa a şi fost.

Maseuza care mi-a fost desemnată arată ca-n vis. Înaltă, cu un corp perfect, un zâmbet cuceritor şi un păr lung, mătăsos. Nu întâmplător am menţionat părul, căci avea să devină una dintre sursele plăcerii. Mâinile ei fine şi calde au început să îmi acopere întreg corpul, blând, cu un ulei special, menit ca pielea ei să alunece mai uşor şi mai bine pe pielea mea.

Locuri în care nu mai fusesem vreodată atins au fost acum explorate cu delicateţe şi încredere de aceasta. Da, am ajuns rapid să o consider parteneră, pentru că intensitatea sentimentelor ce răsar în tine în acele momente nu se compară cu nimic. Sigur, nu pleacă nimeni cu maseuza acasă, dar este extrem de important să simţi că e acolo doar pentru tine, că gândurile şi dăruirea ei sunt totale.

Simţi în acelaşi timp o energie sexuală fantastică, o eliberare de tot şi de toate şi o relaxare completă. Când ieşi pe uşa salonului, toată viaţa pare mai bună şi mai frumoasă. Iar următoarea vizită va veni cu noi senzaţii, pentru că sunt decis să încerc masajul erotic cu 2 fete de la Artemis Masaj.

Leave a Reply

Categories