Amenajeaza-ti casa in tendintele anului 2022, fara cheltuieli prea mari, cu Aosom

Cum gusturile ni se schimba de la an la an, avem pretentia ca si casa noastra sa o adaptam noilor stiluri. Zona de confort n-a ajutat vreodata pe cineva, deci pana ne gasim propriul stil, fie in materie de fashion, fie in materie de design interior, avem de trecut prin multe etape. Cert este ca in acest an se mizeaza pe un decor cat mai apropiat de natura.

Dat fiind faptul ca o buna bucata de vreme ne-am izolat in case, am cautat sa aducem un pic din mediul exterior in propria locuinta, pentru ca incepeau sa se acumuleze frustrarile si oboseala. Plantele verzi sunt top choice in acest an, aducand o nota de prospetime, dar care si contribuie sanatatii noastre generale.

Mai jos afli exact ce tendinte sunt in acest an, iar Aosom te asteapta cu un catalog impresionant de produse home&deco cu care poti transforma spatiul locuibil in oaza ta de relaxare.

Minimalism si elemente naturale

Stiti termenul de hoarding? Este cazul sa scapati de aceste tendinte de acumulare a zecilor de obiecte prin casa care “poate le voi folosi vreodata”. Adevarul este ca multe dintre acestea nu au nicio folosinta si nici vreun real impact decorativ, ci sunt doar acolo, ocupand spatiu. Iar un spatiu aglomerat nu numai ca oboseste vizual, dar oboseste si psihicul. Oamenii opteaza pentru crearea unui spatiu de relaxare, un loc unde sa se destinda dupa o zi epuizanta.

Un fotoliu cu recliner, o masuta langa pe care sa-ti asezi paharul, o lumanare aprinsa si cartea preferata fac minuni pentru starea noastra de spirit. Un colt al evadarii noastre mentale de la solicitarile zilnice este must-have.

Se opteaza in decorul interior pentru linii curate, decoratiuni cat mai simple si o gama de culori ce ne aduc aminte de natura cum ar fi verdele, albul, griul, bejul, maroul. Opteaza pentru mobila in still industrial sau scandinav, fiindca sunt la mare cautare piesele ce au aspect de lemn, piatra sau metal. Si nu uita de plante, cat mai multe plante!

Retro sau vintage?

Alte stiluri abordate in acest an sunt cele din anii 70 sau art deco, deci daca esti iubitor al pieselor de mobilier vintage sau antichitati, acesta este semnul tau sa faci transformarile dorite. Totodata, nu uita ca si sanatatea fizica este importanta si cum timp de sala nu prea ai, macar cateva exercitii fizice acasa sa faci. Aosom te asteapta si cu aparate si alte accesorii de fitness pentru a-ti pune corpul si mintea in miscare.

Anul acesta descotoroseste-te de tot ce nu-ti trebuie si ce nu-ti face bine mintii, corpului si sufletului. Vei vedea ca te vei simti minunat cand totul este mai ordonat in viata ta, incepand de la casa, pana la interiorul tau.

Descopera pe Aosom.ro o multime de lucruri cu care poti face cateva schimbari in casa ta.

Contact:

clienti@aosom.ro

Leave a Reply

Categories