Avantajele pantofilor pe comanda

O buna metoda de a te innoi cu o pereche de pantofi de calitate sunt cei realizati pe comanda. Este o incaltaminte lucrata manual, facuta exact dupa dimensiunile persoanei care o comanda.

Avantaje nenumarate

Unul dintre avantajele pantofilor pe comanda este acela ca ii poti personaliza, astfel incat sa arate exact cum ti-ai dorit. Parca niciodata in magazine nu gasesti pantoful perfect. Insa daca alegi sa ii faci la comanda, acest lucru se schimba. Te poti inspira si de la marii designeri, astfel incat rezultatul final sa fie unul care sa iti aduca multumire.

Cu incaltamintea la comanda nu trebuie sa iti faci griji de marime, caci pantofarul iti va lua absolut toate masurile inainte.
Acesti pantofi sunt executati ca la carte si sunt facuti din materiale de cea mai buna calitate. Cei care ii executa au o gama larga de oferte, creeaza diverse modele de pantofi, botine, cizme, balerini, sandale, pantofi pentru mireasa si pantofi pentru ginerica! Incaltamintea realizata astfel este una deosebita.

Cei care ii executa dau dovada de creativitate, de aceea unele modele sunt indraznete, sunt foarte frumoase si speciale.

Pretul, asemanator cu cel al pantofilor din magazine

In ceea ce priveste pretul pantofilor facuti pe comanda, trebuie sa stii ca este asemanator cu al celor pe care ii cumperi din magazine. Dar aici ai avantajul ca iti vei cumapra o pereche de pantofi unici, special create pentru tine, ceea ce iti va aduce o multumire mult mai mare.

Cand optezi pentru o astfel de pereche pe comanda de pantofi, ai si oportunitatea sa fii propriul tau designer si sa dai comanda despre cum ai vrea sa arate incaltarile ideale. Poti sa alegi culorile, tipul de piele si tocurile care te avantajeaza pe tine.

Incaltamintea lucrata manual este facuta intotdeauna cu multa dragoste, ceea ce inseamna ca este de durata.O pereche de pantofi pe comanda poate sa te tina si o viata intreaga, daca stii sa ai grija de ea si folosesti produse speciale de ingrijire. Ca si sfaturi utile, nu trebuie sa porti in fiecare zi aceeasi pereche de pantofi deoarece se vor uza mai repede.

Leave a Reply

Categories