Bellatrix, fotoliu de masaj din colectia noua Masatto

Stres si munca continua, putine activitati distractive sau viata sociala, mai ales in acest context – ne regasim cu totii in acest scenariu? Nu este de mirare ca durerile de spate sunt mai acute, ca noptile nu mai sunt odihna totala de care avem nevoie si ducem pe picioare o stare continua de lipsa de vigoare. Vei auzi multe variante, ca ai nevoie de o vacanta sau ca ar fi bine sa urmezi un program de sport, sa iesi mai des, sa investesti in hobby-uri sau cine stie ce alta idee. Investeste in tine si in starea ta de bine, cu Bellatrix.

Masatto a lansat o colectie noua

Masatto sau universul relaxarii este brandul care ne rasfata in continuare. A lansat o colectie din care modelul BELLATRIX merita atentie. Sa ne oprim cu putina rabdare pentru a descoperi cum starea de bine si de energie o putem recastiga la o simpla apasare de buton.

A fost creat un model elegant, cu design compact si lumini atractive, led-uri decorative. Se numeste Bellatrix si la prima vedere impresioneaza cu liniile sale elegante. Este cu adevarat o capsula a timpului – pentru ca te intorci parca in timp la vremurile in care te simteai foarte bine, intineresti de la interior si asta se vede la exterior, caci vei fi mai energic ca oricand.

Bellatrix are arme secrete cu care delecteaza:

  • Sistem de control facil

Include o telecomanda, cu ajutorul caruia intuitiv vei alege programele dorite. Pe bratul fotoliului exista si un panou de control ce iti sta la indemana. Roteste butonul si alege programul favorit!

  • Sistemul zero gravity

De altfel Masatto si-a obisnuit fanii cu un astfel de sistem, ce presupune alinierea corpului la unghi perfect pentru a detensiona si a ajuta corpul sa resimta masajele mai bine ca oricand. Este pozitia ideala, studiata de specialisti si recomandata de cei de la NASA. Asta inseamna sa cunosti dimensiunile relaxarii!

  • Control inteligent

Nu vei fi deconectat la device-ul mobil. Poti asculta muzica, rula un film sau pur si simplu poti savura o pauza de masa altfel, in timp ce ai tot ce iti trebuie la indemna, insa nu depui niciun efort. Bellatrix permite conectare la device-ul mobil, include si suport pentru acesta, plus Bluetooth speaker.

  • Masaj cu role

Miscari speciale pentru a masa inclusiv picioarele, role care maseaza talpile inseamna sa simti cu adevarat cum picioarele obosite sunt detensionate si te fac sa te simti ca si cand ai pluti.

  • Masaj cu perne de aer

Lasa-te cuprins si imbratisat de perne de aer, distribuite pe toata suprafata fotoliului, pentru un masaj complex din cap pana la picioare. Maseaza astfel inclusiv talia si palmele.

In viata totul este despre alegeri. Alege sa iti fie bine, cu Bellatrix. Afla totul despre acest model si cum il poti testa, gratuit.

Contact:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Leave a Reply

Categories