Beneficiile serviciului de inchirieri auto

Te-ai hotarat ca este timpul sa vizitezi capitala sau serviciul te pune in aceasta postura? Nu iti face griji in privinta transportului pe teritoriul Bucurestiului! Serviciul de inchirieri auto este cea mai buna alegere in ambele cazuri. Mai jos vei afla care sunt beneficiile serviciului de inchirieri auto si de unde poti inchiria o masina pentru nevoile tale.

Firma fmnrent.ro este cea care te va ajuta sa te bucuri de condus optim si de transportul eficient prin intermediul masinilor pe care le pun la dispozitie. Vei putea rezerva masina dorita, prin indeplinirea conditiilor minime precum varsta de 21 de ani implinita si un an de la data obtinerii permisului de conducere. Masina care iti va fi predata se va verifica tehnic anterior si va fi curatata.

Daca esti in cautarea unor masini de inchiriat in aeroportul Otopeni, acest lucru va fi de asemenea posibil prin intermediul acestei firme. Intra pe site si vei descoperi toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea inchiria masina. Fie ca te deplasezi datorita serviciului tau sau doar doresti sa vizitezi Bucurestiul, FMN Rent iti sta la dispozitie!

Inchirierea masinilor este posibila si daca esti in alta tara. Daca ai rude in capitala sau doresti sa faci o vizita scurta, masinile de pot inchiria prin acelasi proces. Prima data se va face rezervarea printr-o simpla solicitare transmisa prin website, telefonic sau e-mail, apoi se incheie contractul de inchiriere.

Beneficiile serviciului de inchirieri auto includ reducerea oboselii utilizand masina proprie pana in capitala, alegerea masinii dorite, cat si suport 24/7 din partea reprezentantilor. In cazul in care te afli intr-un oras din tara si doresti sa ajungi in Bucuresti, nu este necesar sa te deplasezi cu masina proprie si sa fi extenuat. Alege varianta avionului si in aeroport te va astepta autoturismul dorit!

Pe toata durata inchirierii masinii de la fmnrent.ro vei beneficia de suport din partea reprezentantilor. In cazul situatiilor neprevazute precum defectiunile tehnice sau accidentele rutiere, poti apela oricand unul dintre reprezentanti. In contractul auto ai toate datele de contact, asadar nu iti face griji in aceasta privinta!

Este posibila inclusiv inchirierea pe termen lung a unui autoturism, cat si prelungirea perioadei de inchiriere. Daca perioada sederii tale in Bucuresti se prelungeste si vrei sa beneficiezi in continuare de masina, este necesar sa contactezi unul dintre rezprezentanti cu cel putin 24 de ore inaintea expirarii contractului.

Se va verifica disponibilitatea masinii si ulterior prelungirea perioadei de inchiriere daca este cazul. Pentru a beneficia de serviciul de inchiriere pe o perioada mai lunga, intra pe site si vezi care sunt pasii necesari.

Beneficiezi oricand de flexibilitate si de toate informatiile de care ai nevoie, atat pe site, cat si telefonic! FMN Rent este o firma orientata integral catre clientii sai, pentru a le oferi cele mai bune servicii. Poti afla oricand care sunt beneficiile serviciului de inchirieri auto de pe site-ul fmnrent.ro!

Leave a Reply

Categories