Beneficiile terapiei termice

Odata cu trecerea timpului au aparut o multime de informatii si stiri legate de terapia termica si de beneficiile acesteia, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta si noi atat despre terapia termica, cat si despre beneficiile ei, dar si despre dispozitivele care pot fi utilizate acasa in acest sens.

Terapia termica, cunoscuta si sub numele de termoterapie, este folosirea caldurii in tratament. Aplicarea caldurii intr-o zona creste fluxul sanguin, aducand impreuna proteine ​​si oxigen. Beneficiile globale ale terapiei termice sunt foarte raspandite.

Aceasta metoda de terapie este excelenta pentru a scadea rigiditatea articulatiilor, a reduce durerea si inflamatia si a scuti spasmele musculare.

Terapia prin caldura poate oferi relaxare, confort si poate contribui la alungarea mai multor tipuri de dureri corporale. Durerea poate fi provocata de excesul de efort sau poate aparea doar dintr-un antrenament simplu, in cazul in care zona exercitata nu a fost rezolvata de-a lungul timpului.

Terapia prin caldura poate usura aceasta durere fortand muschii sa se relaxeze. Acesta este si motivul pentru care terapia termica poate opri si spasmele musculare.

De asemenea, caldura ajuta la cresterea fluxului sanguin in intregul corp. Cresterea fluxului sanguin poate vindeca mai repede vatamarile si poate ajuta la ameliorarea durerii pe care o simtiti dintr-o leziune acuta.

Stresul si tensiunea prin tot corpul merg mana in mana. Caldura poate ajuta la ameliorarea tensiunii in acesti muschi. Terapia prin caldura este o modalitate excelenta de a usura stresul prin relaxarea corpului. Caldura ofera un plus de confort si un sentiment linistitor pentru zona afectata.

Aceasta terapie poate fi utila si pentru cei care se confrunta cu rigiditatea corpului, care poate aparea din mai multe motive, una dintre ele fiindca dormea ​​intr-o pozitie gresita.

Rigiditatea poate cauza lipsa de mobilitate si un sentiment incomod. Terapia prin caldura poate ajuta acest lucru prin oferirea unei senzatii calde si reconfortante.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, terapia prin caldura poate avea o multime de beneficii asupra organismului, si din fericire fiecare poate beneficia acasa de o asemenea terapie, datorita incalzitoarelor corporale de la Shopu.

Putem da drept exemplu aici patura electrica single Westfalia, 150 x 70 cm, ai carei principiu de functionare se bazeaza pe efectul termic al energiei electrice, iar temperatura de incalzire a sa este setata printr-un controller.

Perna electrica Westfalia, 60 W, 30 x 40 cm este deasemenea un produs care poate fi achizitionat de la Shopu, si care poate fi util pentru terapia termica la domiciliu.

Aceasta perna are rezultate dovedite in ceea ce priveste  ameliorarea durerilor musculare si relaxarea zonelor tensionate, si se recomanda persoanelor are sufera de afectiuni precum artrita, sau celor care se confrunta cu probleme precum dureri musculare, articulatii intepenite si muschi tenstionati.

Principiul de functionare al unei astfel de perne electrice de la Westfalia se bazeaza pe efectul termic al energiei electrice.

Acestea sunt exemple pentru privind dispozitivele incalzitoare termice pe care le puteti folosi acasa, insa la Shopu veti putea sa gasiti o multime de astfel de produse de cea mai buna calitate.

Leave a Reply

Categories