Beneficiile unghiilor construite cu gel

Procesul extensiilor unghiilor cu gel consta in diferite etape. Daca alegi sa iti faci o astfel de manichiura, recomandat ar fi sa mergi la un specialist prostezist de unghii. Abia la construirea unghiilor am putea vorbi de arhitectura. Ca prostezist ai nevoie de cele mai bune geluri pentru a asigura calitatea, rezistenta si durabilitatea unghiilor clientelor tale. Gelurile Nolia sunt alegerea ideala atunci cand iti doresti sa fii mandra de munca ta si sa construiesti forme cu usurinta.

Avantajele folosirii gelului

Pe langa faptul ca au o durabilitate indelungata de pana la 4 saptamani, constructiile cu gel ajuta si la cresterea naturala a unghiei. Gelul este mult mai rapid de folosit decat acrilul si nu trebuie sa te chinui cu pilirea si praful care vine cu constructia unghiilor cu acril. Este mai sanatos pentru unghie, neavand la fel de multe chimicale, este mai flexibil decat acrilul si mai usor de indepartat. Clientele tale vor avea unghii lungi si puternice, usoare si nu e la fel de daunator patului unghial.

Loc pentru creatie

Unghiile lungi nu sunt numai atractive datorita acestui aspect. Cand folosesti gel constructie pentru clientele tale, iti creezi propria panza pe care iti poti exprima creativitatea. Clientele mereu vin la salon cu tot felul de idei interesante de unghii vazute pe internet, asa ca acest tip de manichiura iti permite sa te autodepasesti si sa iti pui talentul la treaba.

Un prostezist bun nu isi doreste sa foloseasca doar oja semi in nuante pastelate sau nude-uri, pentru ca nu ii da ocazia sa puna la incercare tot ce a invatat pana in acel punct. Nolia are o varietate de geluri din care poti alege, toate fiind calitative si gata de isi lua locul pe biroul tau in asteptarea clientelor.

Rezultatul final

Daca ai decis sa mergi la salon sa te accesorizezi cu astfel de unghii, constructia cu gel arata mult mai natural decat cea cu acrilic. Pe masura ce unghiile cresc, nu vor arata butucanoase si constructia va fi aproape la fel de subtire ca unghia ta naturala. Sa mergi la intretinerea lor este un pas esential pentru pastrarea lor, iar daca vrei sa revii la unghiile tale normale nu incerca sa o faci singura acasa pentru ca le vei distruge.

Ca si manichiurista, nu uita de importanta amintirii clientelor de a reveni cu o programare.

Pentru orice nelamurire in legatura cu comenzile plasate pe site-ul Nolia, ii poti contacta de luni pana vineri intre 8:30-16:30 la numarul de telefon 0753504472 sau scrie un email la adresa orders@noliashop.com.

Leave a Reply

Categories