Bricolaj Market – Tot ce ai nevoie pentru casa sau afacerea ta

Fie ca lucrezi intr-un anumit domeniu precum instalatii sanitare si constructii sau pur si simplu iti face tie placere sa ai toate uneltele si echipamentele necesare ca sa mesteresti pe acasa, la Bricolaj Market ai disponibil un catalog impresionant de produse din care sa alegi. Daca lucrezi cu lemnul, poate ai un anumit atelier unde construiesti diferite obiecte pentru vanzare, atunci la Bricolaj Market vei regasi ferastraie si motoferastraie de la unele dintre cele mai cunoscute branduri precum Ruris, Green Field sau Ego Power.

Motoferastraul electric DAC

Un motoferastrau DAC de la brandul Ruris poate fi alegerea ideala daca lucrezi in domeniul constructiilor sau al atelierelor de prelucrare a lemnului, dar este ideal si in gospodarii unde trebuie pregatit lemnul pentru foc. Acesta produce un zgomot redus, iar noxele nu exista, deci poate fi utilizat si in spatiile inchise. Sasiul dispune de dispozitivul frana de lant. In cazul aparitiei fenomenului de recul atunci cand motoferastraul ia contact cu suprafata lemnului, se opreste de urgenta sau se blocheaza lantul.

Acest model este practic, usor de utilizat datorita formei sale ergonomice si a greutatii reduse. Bratele iti vor obosi mai greu, deci faci si economie de timp, permitandu-ti sa lucrezi mai rapid. De asemenea, vibratiile emise in lant sunt mult mai mici fata de un electroferastrau clasic, deci asta inseamna un nivel al confortului sporit si o utilizare mai indelungata.

Intinzatorul lantului are reglare rapida, deci poti monta, demonta si tensiona lantul fara ajutorul uneltelor, necesare, spre exemplu, in cazul motoferastraului ce are motor termic. Este usor de utilizat chiar si de cei care nu au cunostinte tehnice si ajuta la debitarea lemnelor cu diametru de 700 mm.

Incalzire in pardoseala DIY

Tot mai multe persoane opteaza pentru incalzirea in pardoseala. In functie de agentul termic ales, electricitate sau apa, economiile la factura lunara pot ajunge la 30%. Fiind instalat in podea are un plus la capitolul de estetica, in comparatie cu radiatoarele si tevile care atarna pe langa pereti. Nu numai ca strica design-ul casei, dar ocupa si din spatiu.

Totodata, incalzirea in pardoseala creste nivelul de confort, aceasta facandu-se de jos in sus, in mod uniform, fata de incalzirea prin calorifere. Un alt avantaj ar fi ca acest tip de incalzire contribuie la imbunatatirea sanatatii in ce priveste circulatia sanguina, sistemul osos, dar previne si aparitia problemelor respiratorii. In grilajul caloriferelor se aduna de multe ori praf. Nici mucegaiul nu se va mai forma, fiindca incaperea se va incalzi uniform fara existenta condensului. In plus, nivelul de umiditate va fi optim, deci nu va mai fi nevoie de achizitionarea umidificatoarelor/dezumidificatoarelor.

Daca te pricepi la mesterit iti poti instala chiar singur un astfel de sistem. Bineinteles, acesta este recomandat de a fi instalat in fazele de renovare sau construire ale unei locuintei. Regasesti la Bricolaj Market toate cele necesare pentru a instala incalzirea in pardoseala. Poti alege de aici tevi de diferite dimensiuni, placi cu nuturi, robineti, distribuitoare de incalzire, termostate si multe altele.

Acceseaza www.bricolajmarket.ro si alege tot ce-ti este necesar acasa sau pentru afacerea ta.

Contact:

0738851885 / 0722515566 / 0721339889

Leave a Reply

Categories