Cana copii antivarsare – iata ca exista si este foarte practica

Ideea de a lasa copiii sa se joace si astfel sa descopere noi gusturi si texturi ale mancarurilor solide este una foarte buna. Asociata cu perioada de diversificare este si cea a consumului de lichide, altele decat laptele cu care a fost obisnuit vreme de 6 luni de zile. Apa pe care o va servi la fiecare masa este si ea o provocare, avand in vedere ca o va varsa de cateva ori pe zi. Exista insa cani copii, antivarsare.

De la Littleprints.ro putem achizitiona aceste tipuri de cani. Sunt usor de tinut in mana, realizate din materiale baby friendly. Nu emana miros puternic, suparator de toxic, sunt usor de curatat, deci ce am putea  sa ne dorim mai mult de atat?

Ce este cana antivarsare?

Din sirul de tipuri de cani copii vom gasi si pe acestea antivarsare. Sunt cele care vin prevazute cu doua manere, astfel incat sa fie usor de tinut in ambele maini de catre cei mici. Deci asta inseamna ca bebelusii si copiii isi vor exersa si abilitatile de manuire a unor obiecte. Cana in sine este gradata si are o capacitate de 150 de ml.

In aceasta poate fi pusa apa sau orice alt lichid. Are o forma atipica, in sensul in care capacul sau este alungit si tot mai ingust spre varf. Asta inseamna ca lichidul nu se varsa. Unii spun despre aceste tipuri de cani ca sunt cele cu cioc. Oricum ar fi, acestea sunt sigure de utilizat si de catre cei mici, care au gingii sensibile si inflamate de la eruptia dentara care este in floare totodata cu perioada diversificarii.

O astfel de cana poate fi completarea perfecta in lista de obiecte pe care le veti achizitiona pentru etapa de diversificare a celui mic. O gasim in oferta de la Little Prints intr-o diversitate de culori. Ba chiar poate fi asortata cu tot felul de obiecte similare, farfurii, tacamuri etc.

Produsele de la Little Prints sunt the best of all

Orice mama are griji, inca de cand se naste copilul. Simte ca ar dori sa il aiba inapoi in burta sa, unde era ocrotit de orice din exterior. De ea depindea starea de bine a bebelusului. Imediat dupa nastere vine si aceasta provocare de a avea confort psihic si emotional, stiind copilul expus diversilor factori. La etapa de diversificare implicit exista griji: daca nu va fi atent si musca  o bucata prea mare de mancare? Daca nu ii place? Daca nu mesteca bine? Daca inghite prea mult si multe altele.

Poate ca asa se explica faptul ca parintii isi doresc tot ce e mai bun pentru copilul lor si vor fi dispusi sa depuna toate eforturile in acest sens. Ei bine produsele de la Little Prints sunt de calitate premium. Vezi articolul acesta si te vei lamuri mai bine. Sunt produse realizate din materiale baby friendy, sigure de utilizat inca din primele luni de viata.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Leave a Reply

Categories