Care sunt cele mai mari avantaje ale tichetelor de masa incasate pe card

Ca sa aflam cele mai mari avantaje, este nevoie sa specificam ca aceste tichete de masa incasate pe card sunt mai usor de folosit, spre deosebire de cele clasice, care se tiparesc pe hartie.

Aceste tichete se dau persoanelor care activeaza in mediul privat, la companii mai mari sau mai mici.

Conditii de acordare

Bonurile de masa pe card se acorda ca parte a pachetului salarial. Suma sa incarca pe un card, iar firma care il administreaza nu percepe niciun comision. Suma de bani se incarca lunar pe card si poate fi cheltuita intr-o singura transa. Persoanele care primesc inca bonuri pe hartie trebuie sa stie ca la acestea nu se acorda rest.

Tichetele de masa acordate pe card sunt usor de utilizat de catre orice angajat, la orice magazin in care se vand produse alimentare. Pot fi folosite si pentru plata mancarii la o cantina, la serviciu spre exemplu.

Tichetele de masa pe card sunt acceptate in magazine alimentare, in supermarketuri si in hipermarketuri.

Nu pot fi folosite decat pentru achizitia de produse alimentare, in niciun caz pentru tigari sau pentru bauturi alcoolice, aceasta este o regula clara a autoritatilor.

Tichetele de masa electronice acordate si in strainatate

Modelul de distributie a bonurilor pe card a fos implementat din strainatate, unde se foloseste de mai mult timp. Este o modalitate simpla de stimulare a angajatilor care lucreaza in mediul privat. Astfel de tichete, indiferent daca sunt electronice sau sunt tiparite, nu se acorda persoanelor care activeaza la stat.

Banii sunt virati intr-un timp scurt pe aceste tichete. Exista mai multe firme care se ocupa de distributia acestora, atat pe card, cat si prin metoda clasica.

Cumparaturile se achita foarte usor, iar cu ajutorul celor distribuite electronic poti tine si o evidenta a platilor efectuate.
In ceea ce priveste beneficiile aduse angajatorului, trebuie sa stii ca exista un cost cu aproximativ 30% mai mic decat daca s-ar acorda astfel de tichete in numerar.

Leave a Reply

Categories