Ce este supra optimizarea seo?

Nu putem sa vorbim despre optimizare seo Google fara a discuta si despre supra optimizare, problema pe care par sa o aiba mai multi, si despre modul in care o putem evita.

Trebuie sa retineti ca tehnicile pentru white hat seo sunt bune atata timp cat nu sunt folosite in exces si de aceea noi va recomandam sa aveti grija cum faceti optimizarea iar daca nu va pricepeti sa ii lasati pe cei care au experienta in domeniu sa se ocupe. Puteti sa ne credeti pe cuvant ca va merita cu siguranta fiecare leu pe care il dati in sensul acesta.

Sunt rapoarte despre unele site-uri care sunt in permanenta sau cel putin pentru un timpe excluse din motoarele de cautare de pe Google, pentru ca au practicat si o politica neloiala in raport cu concurenta utilzand tehnici de optimizare de tipul black hat.

Reactia pe care o au motoarele de cautare in sensul acesta este destul de simplu de inteles, pentru ca sunt atat de multe moduri in care puteti trisa si puteti incerca sa pacaliti botii, pe care fiecare expert seo le poate include in propriul arsenal, relevanta tuturor rezultatelor care sunt returnate de cautari este compromisa serios pana in punctul in care puteti gasi un sie cautand dupa un anumt cuvant introdus de la tastatura care sa nu aiba deloc legatura cu ceea ce ati cautat.

Este clar ca cei carora li se intampla astfel de lucruri sunt frustrati si motoarele de cautare au ca scop sa isi tina clientii multumiti si la fel si pe utilizatori si prin urmare chiar daca pe moment folositi astfel de tehnici si nu sunteti detectati inca de anumite motoare nu uitati ca cei din concurenta pot sa stea cu ochii pe voi si pot sa va raporteze oricand.

Mai departe vom discuta si despre ceea ce inseamna densitatea de cuvinte cheie si stuffingul. Uneori sunt si experti seo care merg foarte departe din dorinta de a propulsa site-urile clientilor foarte sus in rezultate si fac apel la unele practici indoielnice precum stuffigul de cuvinte cheie.

Aceasta actiune este o practica deloc etica pentru ca folositi un anumit cuvant de extrem de multe ori intr-un anumit continut. Daca este sa tinem cont de faptul ca densitatea pe care o au expresiile cheie acceptata de motorul de cautare este de maxim 7 procente atunci orice densitate ce depaseste 10 procente poate sa fie incadrata foarte bine in aceasta practica de keyword stuffing si noi va sfatuim sa renuntati la aceste practici.

In final veti fi descoperiti de motoarele de cautare si prin urmare site-ul vostru va fi depunctat si veti pierde mult avand nevoie sa munciti din nou si sa investiti timp de data aceasta pentru a corecta erorile.

In plus, ar trebui sa tineti cont si de faptul ca un articol care are o densitate mai mare de 10 procente este format aproape doar din cuvinte cheie si acest lucru nu este deranjant doar pentru boti si pentru motorul de cautare, ci este la fel de deranjant si pentru utilizatori.

Leave a Reply

Categories