Ce putem face cu un aparat radio portabil?

Cu siguranta toti cei care sunt pasionati de muzica, sau cei carora le place sa fie la curent cu cele mai noi stiri, nu se vor desparti niciodata de radio, motiv pentru care isi vor indrepta atentia spre aparate radio portabile.

In ciuda faptului ca deja radiourile exista pe piata de foarte mult timp (aparatul radio a fost inventat la inceputul secolului XX), aparatele radio sunt in continuare la mare cautare, chiar daca tehnologia este atat de avansata in prezent, iar muzica si stirile pot fi auzite direct pe smartphone.

Radiourile portabile reprezinta in clipa de fata cea mai buna solutie pentru a petrece timpul liber, mai ales acum cand, exista modele de aparate radio digitale sau care se pot conecta la internet prin wifi. Acestea pot sa receptioneze cele mai importante posturi de radio din intreaga lume.

Persoanele care isi doresc un astfel de dispozitiv, inainte de a-l cumpara, trebuie sa verifice frecventele aparatului, iar aici amintim: FM, AM, LW, MW sau SW. De regula, radiourile portabile au frecventa AM (cuprinsa intre 520 si 1710 KHz), si FM (cuprinsa intre 88 si 108 Mhz).

De precizat este faptul ca pe frecventele AM pot sa fie receptionate posturi radio care emit de la distante foarte mari, chiar si posturi radio straine, pe cand in cazul frecventelor FM, acestea sunt mai de calitate, dar calitatea semnalului poate fi influentata de diferite bariere precum cladirile de exemplu, peretii, etc.

Ceasul cu radio CR12BK care este prevazut si cu un termometru Black-Silver de la Blaupunkt poate fi o alegere foarte inspirata pentru dvs. Discutam despre un radio tuner care pe langa termometru mai dispune si de alarma si de memorie, care cantareste doar 200 de grame si care poate fi usor de transportat datorita dimensiunilor sale de 253 x 71 x 45 mm.

KRC 4344 de la AEG este un alt radio portabil spre care va puteti indrepta atentia atunci cand doriti sa cumparati un astfel de dispozitiv. Acesta dispune de functii importante precum alarma, cronometru sau batery saver. Si KRC 4344 de la AEG deasemenea poate fi usor de transportat, mai ales dat fiind faptul ca el cantareste doar 0.51 kg, si are urmatoarele dimensiuni: 270 x 160 x 65 mm.

Radioul cu ceas AKAI ACR-3899, care va poate impresiona cu un frumos ceas digital, care are frecventele Radio AM/FM PLL, si care are un display rosu de 1.8 poate fi deasemenea ideal pentru dvs.

Radioul AM/FM, marca Azusa poate fi ideal deasemenea pentru dvs. Acesta dispune de o antena telescopica si poate fi alimentat printr-un alimentator de 4.5V DC. Radioul are mufa de alimentare de 21.x 5.5, insa poate fi alimentat si de catre 3 baterii alcaline AAA. Gama de frecventa radio pentru acest aparat este urmatoarea: AM 522 – 1620 kHz FM: 87.5 – 108 MHz.

Asadar, acestea sunt cateva exemple de aparate radio profesionale de vanzare pe Vexio care pot face fata cu succes tuturor cerintelor.

Cei interesati vor avea posibilitatea de a gasi la Vexio diferite alte aparate radio, care mai de care mai performante, la preturi care mai de care mai atractive.

Leave a Reply

Categories