Ce trebuie sa aveti in vedere cand cumparati pantofi pentru copii?

Pentru parinti, una dintre cele mai mari provocari este aceea de a alege incaltamintea pentru copii. Exista multe lucruri pe care parintii trebuie sa le aiba in vedere pentru a face cea mai buna alegere, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Incaltarea calcaiului – In timp ce copilul tau sta, ridica un picior in sus si tine glezna cu o mana si prinde calcaiul pantofului cu cealalta mana. Trage in jos usor de cateva ori pentru a verifica daca pantoful se prinde bine de calcaie. Acum repeta acelasi lucru si pe celalalt picior.

Partea superioara a pantofului – roaga-ti copilul sa se ridice. Foloseste degetele pentru a simti in jurul varfului pantofului si verifica daca nu exista goluri, in special intre pantof si calcai.

Glezna – Verifica in jurul osului gleznei pentru a afla daca pantoful nu atinge osul gleznei, deoarece s-ar putea freca. Daca pantoful are un guler captusit, este conceput pentru a sprijini glezna si va atinge osul gleznei. Se va simti moale si captusit.

Lungime – simte varful fiecarui pantof pentru sfarsitul celui mai lung deget de la picior. Aplica o presiune blanda pentru a verifica daca degetul de la picior nu este apasat pe capatul pantofului. Toti pantofii nostri au incapere in crestere; ar trebui sa poti simti camera in crestere cu degetul mare.

Latime – Simte fiecare parte a pantofului cu mana, nu trebuie sa simti nicio presiune in partile laterale, iar cea mai larga parte a piciorului trebuie sa se afle in cea mai larga parte a pantofului.

Adancime – Freaca degetul mare in partea superioara a pantofului, ar trebui sa simti pielea miscandu-se cu un efect de ondulare superficiala. Daca nu exista nicio miscare, pantoful este prea ingust; daca poti impinge pielea intr-o creasta, pantoful este prea lat.

Cu un pantof taiat scazut, ruleaza un deget sub partea superioara. Asigura-te ca nu este atat de strans incat piciorul sa se afle din el si sa nu fie atat de liber incat sa existe un gol mare pe dedesubt.

Plimbare – Este important ca cel mic sa mearga in pantofi. Acesta ar trebui sa poata merge usor si natural. Incaltamintea nu trebuie sa alunece de pe calcaie si nu trebuie sa existe un gol excesiv in partile laterale.

Acestea sunt asadar cateva detalii de luat in calcul atunci cand cumparati pantofi pentru copii. Daca doriti insa sa accesati www.giraffe-shoes.ro pentru a alege incaltaminte pentru copii, este important sa cunoasteti marimea exacta.

Masurati talpa copilului, iar apoi pe site veti gasi un tabel cu marimile pantofilor. Veti vedea in functie de masura calculata, care este marimea pantofilor. In acest fel, nu aveti cum sa dati gres atunci cand alegeti pantofii de pe www.giraffe-shoes.ro.

Daca alegeti de pe acest site pantofii, vestea buna este ca acestia sunt confectionati din piele naturala de cea mai buna calitate, si au talpa flexibila, astfel incat cei mici sa se simta cat mai confortabil atunci cand poarta incaltamintea.

Talpa rigida le-ar afecta mersul, in timp ce materialele sintetice nu ar permite respiratia picioarelor. Deci, la www.giraffe-shoes.ro gasiti incaltaminte din piele naturala care permite respiratia piciorului, si care are talpa flexibila.

In cazul in care tineti cont de toate aceste detalii amintite in articol, in mod evident sansele de a alege incaltamintea perfecta pentru cel mic vor fi foarte mari. Tineti cont de aceste detalii de fiecare data, iar astfel nu veti da gres cand veti alege incaltamintea.

Leave a Reply

Categories