Cele mai cunoscute tipuri de gazduire pentru WordPress

Shared hosting este de departe cel mai popular tip de WordPress hosting folosit de incepatori. Este cel mai accesibil si  un bun punct de plecare pentru noii utilizatori. Shared hosting este locul unde partajati un server mare cu multe site-uri. Prin a avea mai multe site-uri pe acelasi server, furnizorii de servicii de gazduire pot oferi serviciul la o rata mult mai accesibila.

Cea mai mare problema pe care o vedem cu gazduirea partajata din partea tuturor furnizorilor este resursele nelimitate. Nu exista nici un fel de lucru nelimitat. In timp ce se spune nelimitat, inca mai aveti restrictii de utilizare.

Daca site-ul  incepe sa inregistreze o incarcare substantiala a serverului, acesta va obliga politicos sa va actualizati contul. Daca nu iau aceasta masura, atunci poate avea un efect negativ asupra performantei globale a altor site-uri gazduite pe acelasi server. Vezi mai mult aici.

Distribuirea web hosting-ului este cea mai buna solutie pentru intreprinderile mici si pentru a incepe un blog.

WordPress VPS Hosting

Virtual Private Server (VPS) se refera la o masina virtuala. Este o metoda de partitionare a unui server fizic in mai multe servere, respectand nevoile clientului individual. Chiar daca, partajati serverul cu o mana de altii oameni, acest lucru va ofera aproape acelasi control ca un server dedicat. De asemenea, are intimitatea unui computer fizic separat si poate fi configurat pentru a rula anumite programe de tip server.

Deseori, dezvoltatorii, utilizatorii intermediari si bloggerii de dimensiuni medii utilizeaza VPS pentru a-si mari paginile web. Daca NU aveti cunostinte tehnice, atunci trebuie sa va asigurati ca achizitionati un VPS gestionat. Acest lucru inseamna ca furnizorul de gazduire WordPress gestioneaza toate actualizarile de sistem si sunt disponibile pentru a va ajuta daca este necesar.

VPS hosting este cel mai bun pentru intreprinderile mijlocii, blogurile cu trafic ridicat si designerii / dezvoltatorii aspiranti.

WordPress Dedicated Server Hosting

Serverul dedicat este un server fizic pe care il puteti inchiria de la furnizorul de hosting. Acest lucru va permite sa aveti control complet asupra serverului, inclusiv alegerea sistemului de operare, a hardware-ului etc. Nu aveti nevoie de un server dedicat, daca tocmai ati inceput. Odata ce site-ul vostru primeste o cantitate semnificativa de trafic, numai atunci ar trebui sa va ganditi sa faceti upgrade la un server dedicat. WPBeginner ruleaza pe un server dedicat de HostGator.

Daca nu angajati un administrator de sistem sau nu aveti experienta cu serverele, va recomandam sa obtineti un server dedicat gestionat. Furnizorii de servicii de gazduire WordPress care ofera servere dedicate gestionate, angajeaza administratori de sistem full-time care va mentin serverele. Impreuna cu actualizarea software-ului, acestia fac de asemenea monitorizarea serverului, ofera suport telefonic etc. Cele mai multe site-uri de top folosesc grupuri de servere dedicate.

WordPress serverele dedicate sunt cele mai bune pentru blogurile cu trafic extrem de ridicat.

WordPress Hosting Gestionat

Datorita numarului mare de utilizatori care folosesc WordPress, mai multi furnizori de servicii de gazduire web au ales sa ofere solutii de gazduire gestionate WordPress. Un cont cu unul din acesti furnizori va permite sa gazduiti numai site-uri bazate pe WordPress si nimic altceva.

Beneficiul administrarii este ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la administrare. Acestea optimizeaza site-ul  pentru performanta, se asigura  ca site-ul este securizat si pastreaza copii de siguranta periodice. In plus, va sfatuieste daca un plugin specific are un impact negativ.

Leave a Reply

Categories