Chiptuning – GxG Tuning dezlantuie caii putere ai masinii tale

Pasionatii de condus si adrenalina tot timpul vor mai multe pentru masina lor. De la accesorii si imbunatatiri aduse in interior, pana la inlocuiri complete a unor componente, la fiecare cateva luni isi mai adauga sau schimba cate ceva. Sunt extrem de preocupati si de schimbarile aduse la exteriorul masinii, dar mai ales sub capota. Performanta masinii poate fi complet schimbata cu ajutorul chiptuningului, realizat de echipa GxG Tuning.

Ce este chiptuningul

Fiecare masina vine din fabricatie setata la un anumit nivel de performanta de catre producator, insa multi oameni nu stiu ca masina lor inca n-a aratat tot ce poate. Prin chiptuning, adica resoftarea computerului de bord al masinii, poti aduce extra cai putere masinii tale. Vei obtine o masina mult mai performanta, iar acest lucuru se va observa la fiecare viraj si fiecare depasire.

Cuplul masinii va fi imbunatatit, schimbarea treptelor de viteza va fi mai rapida si puterea ei creste exponential. GxG Tuning, o echipa profesionista, care se specializeaza in chiptuning, pot aduce aceste modificari masinii tale. In plus, se ocupa chiar si de diagnoza masinii, reparatia calculatoarelor si filtrelor de particule. Valoarea din fabrica a puterii masinii nu este cea reala, iar numai prin resoftarea computerului, clientul poate profita de adevarata ei performanta.

Prin chiptuning un alt factor important este ca vei face economie financiara in ceea ce priveste consumul de combustibil. Resoftarea computerului optimizeaza injectia motorului, acceleratia, timpii de aprindere si presiunea combustibilului, precum si raportul dintre aer si combustibil. Motorul este astfel imbunatatit, fiind necesara o cantitate mai redusa de combustibil, iar acest lucru va aduce beneficii financiare.

Varianta personalizata in functie de preferinte

Exista 3 tipuri de chiptuning dintre care poti alege, insa specialistii de la GxG Tuning fac si resoftari personalizate care se pliaza pe cerintele clientului. Chiptuningul se poate face atat la motoarele diesel, cat si la cele pe benzina, iar in functie de numarul de kilometri deja efectuati, anul fabricatiei, precum si modelul masinii, performanta acesteia se va simti chiar de la prima testare. GxG Tuning ofera chiar posibilitatea clientilor sa renunte la modificarile aduse masinii, fara niciun cost, daca acestia nu simt vreo diferenta.

Varianta de eco tuning optimizeaza performanta masinii, iar in acelasi timp consumul de combustibil scade. Toate modificarile aduse masinii nu influenteaza in mod negativ nicio componenta, ci doar aduce autovehiculul la nivelul initial de putere.

Intra in cadrul site-ului oficial www.gxgtuning.ro pentru mai multe detalii.

Contact: 0763998841

gxgchiptuning@gmail.com

Leave a Reply

Categories