Cum sa conduci masina ca un bucurestean (part 2)

9. Daca vrei sa-ti parchezi masina intr-o parcare, nu o face. Ai destule trotuare la dispozitie si gratis pe deasupra. Parcarea pe trotuar se face in asa fel incat sa se ocupe toata latimea trotuarului si pietonii sa fie nevoiti sa coboare pe partea carosabila sau sa se subtieze ca foaia de hartie, intre masina si zid.

10. Daca vrei sa-ti parchezi masina in dreptul statiilor mijloacelor de transport in comun, trebuie sa o pui pe trotuar, chiar in statie, in asa fel incat sa nu incomodezi respectivele mijloace de transport, ci numai pe calatorii care le asteapta. Dupa ce parchezi, trage frana de mana si pune alarma. Regleaz-o astfel incat sa urle la trecerea oricarui pieton pe langa masina. Sirena va trebui sa sune nu mai putin de 15 minute. Efectul este cat se poate de distractiv.

11. Daca in timp ce conduci, vezi o femeie ca trece strada prin fata ta, scoate capul pe geam si urla “Faaaaaa muisto, tu chiar vrei sa te calc pe cap?”. Tipa isi va da seama de greseala si iti va multumi ca ai facut-o atenta, iar colegii tai de drum vor crede ca esti spiritual si amuzant.

12. In caz ca ai consumat o bautura racoritoare la volan, dupa ce golesti sticla de suc, arunc-o pe fereastra pentru ca ocupa prea mult loc in masina. Acelasi lucru este valabil si pentru mucurile de tigari sau sticlele de bere.

13. Daca aveti o masina noua si in primul rand straina, trebuie sa asculati numai muzica romaneasca dand boxele la maximum si deschizand toate ferestrele masinii, in asa fel incat sa poata asculta si ceilalti minunatul vostru CD cu Adrian Copilul Minune sau Blondy.

14. Daca aveti o masina romaneasca, decorati-o pe dinauntru cu mileuri, franjuri, fanioane de fotbal sau carnetele cu coperti cu femei. Un CD atarnat de oglinda retrovizoare este culmea rafinamentului. Daca nu va permiteti CD-uri, o pereche de zaruri mari da la fel de bine.

Mult succes!

Leave a Reply

Categories