Cum stiti care este cel mai bun scaun cu masaj

Daca sunteti in cautarea unui de un scaun de masaj, este important sa faceti alegerea corecta. Este necesar sa analizati toate variantele pentru a ajunge la cel mai bun scaun de masaj. Un scaun perfect ofera capabilitati complete de masaj corporal.

Modul de functionare al unui scaun cu masaj

Scaunele sau fotoliile de masaj sunt astazi din ce in ce ai folosite, nu atat de catre companii sau de catre marile centre comerciale, ci si de catre oamenii de rand. Caci, daca pana nu demult, acestea erau vazute doar in mall-uri sau in saloanele medicale, astazi, fotoliile cu masaj pot fi achizitionate direct, de pe site-uri specializate, fara a avea un domeniu de activiate conex, in care acesta sa poata fi folosit.

Practic, un fotoliu de masaj poate fi folosit cu succes acasa ori la birou, in conditiile in care timpul fiecaruia este mai mult decat limitat. Caci nu oricine isi poate permite sa mearga o data sau de doua ori pe saptamana la un salon de masaj, unde timpul petrecut in trafic, dar si costul unei ore de masaj de relaxare poate conduce la niste cheltuieli ce nu pot fi suportate chiar de oricine.

In schimb, fotoliile de masaj au ajuns astazi la niste preturi accesibile, care, la un simplu calcul, sunt depasite net de sedintele la salon de care vorbeam anterior. Dar, sa vedem cum functioneaza un fotoliu cu masaj si daca devine el rentabil in fata mainilor dibace ale unui maseur profesionist.

Din acest punct de vedere, cu totii suntem de acord ca masajul uman este greu de inlocuit, chiar si de catre o masinarie complexa cum este fotoliul de masaj. Caci, trebuie sa spunem , un scaun cu masaj chiar este un dispozitiv complex si complet totodata, care pune in functiune o serie de functii mecanice, coroborate cu unele cunostinte si beneficii ale tehnologiilor moderne, pot identifica si trata cu succes chiar probleme de ordin fizic.

Alimentare simpla

Primul lucru pe care trebuie sa il stim despre un fotliu cu masaj este modul de alimentare al acestuia. Astfel, un scaun cu masaj este alimentat de la o priza simpla, cu ajutorul unui alimentator calibrat pentru tipul de curent necesar.

Din acest moment, gandul la cine stie ce sistem de alimentare complex trebuie sa dispara. De asemenea, fotoliile cu masaj nu sunt nici atat de costisitoare precum ne-am inchipui. Desi sunt masinarii destul de greoaie, energia consumata de acestea nu trebuie sa ne sperie, din punct de vedere al costurilor.

Masaj cu role

Din punct de vedere al tipului de masaj, mentiuonam ca fotoliile speciale sunt concepute pe niste role ce actioneaza asupra diverselor parti ale corpului. De asemenea, sunt folosite perne cu aer, care, actionate sistematic, pot acoperi in intregime grupele de muschi ale organismului uman.

Leave a Reply

Categories