Cursuri IT si diploma acreditata pe care o obtii cu FastTrackIT

De ce ai investi in cursurile acreditate cand gasesti online atat de multe moduri in care sa inveti programare? Trebuie sa existe o diferenta intre acestea. Deja cand trebuie sa scoti un ban din buzunar e clar ca trebuie sa existe si avantaje pentru tine. In general e vorba despre calitatea informatiei pe care o primesti, precum si de acreditarea cursurilor, cea care iti va acorda mai multa credibilitate in fata angajatorilor.

Un exemplu concret de firma ce ofera cursuri IT acreditate este FastTrackIT. Este disponibila online si iti prezinta in detaliu avantajele pe care le ai in urma unei colaborari cu ei. Practic te ajuta sa obtii calificarea de care ai nevoie pentru a fi luat in considerare la interviurile de angajare organizate de internationale, de companii de renume din domeniul IT.

Diploma acreditata pe care o primesti la finalizarea cursurilor

Dupa ce ai reusit sa completezi competentele pe care le presupun cursurile pe care le urmezi, vei obtine o diploma, mai exact un certificat de calificare. Spre exemplu, in urma programului de formare profesionala organizat de FastTrackIT, in vederea ocuparii postului de Analist Programator, ai posibilitatea sa obtii certificatul de calificare pentru nivelul III-IV, ce este eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Personalor varstnice, precum si de Ministerul Educatiei Nationale.

Acest act este recunoscut atat in tara, cat si in Uniunea Europeana, in Canada si SUA. Respectiva acreditare pe care o obtii prin FastTrackIT este oferita prin colaborarea echipei cu firma Arini.

Ce beneficii iti ofera diploma acreditata in programare?

Odata cu obtinerea unei diplome acreditate, ai o serie de avantaje. Pentru ca iti va fi recunoscuta in mai multe tari, ai posibilitatea sa te angajezi ca programator si nu iti vor mai fi solicitate alte diplome. Este dovada de care ai nevoie pentru a demonstra angajatorilor ca esti calificat in IT. Asta vine la pachet cu un alt avantaj si anume ca esti scutit de impozitul de salariu de 16%.

Care sunt conditiile in care trebuie sa te incadrezi pentru a urma un program acreditat?

Nu doar determinarea necesara sa poti finaliza cursurile, ci si prezentarea unei diplome de bacalaureat iti este necesara. Este cea prin care dovedesti ca ai absolvit 12 clase, indiferent de specializare.

Ce presupune inscrierea la examenul in urma caruia obtii diploma acreditata?

Dupa ce urmezi astfel de cursuri it online, urmeaza ultima parte, cea care presupune obtinerea diplomei acreditate. Vei sustine examenul initial si apoi pe cel final.

Primul se refera la testarea cunostintelor de baza pe care le detii despre software, hardware, structuri de date, imagini si texte, medii de stocare date, de transmisie de informatii, despre retelele de calculatoare, etc. Este un examen care se sustine in cadrul primelor intalniri ale cursului.

Cat despre examenul final, este cel in urma caruia obtii diploma de calificare, si include atat o parte teoretica, cat si una practica. Prima e de tip grila, iar a doua consta in elaborarea unui proiect, impreuna cu o echipa.

Afla mai multe despre diploma acreditate si ce presupune obtinerea ei direct de la expertii FastTrackIT.

Leave a Reply

Categories