Decorul ideal pentru sala noastre de evenimente in ziua nuntii

Pentru organizarea unei nunti ideale, care sa ramana in memoria invitatilor nostri si de care sa ne bucuram alaturi de familia si de prietenii nostri, trebuie sa luam in considerare diverse elemente care trebuie sa fie puse la punct in mod absolut perfect.

Astfel, de la gasirea momentului ideal pentru desfasurarea evenimentului nostru si pana la modul in care acesta va fi organizat, avem nevoie de o echipa de incredere care sa lucreze indeaproape cu noi pentru a ne pune in practica toate ideile.

Trebuie in primul rand sa ne gandim la alegerea salii de evenimente unde vom dori sa ne primim invitatii si sa discutam cu organizatoriii evenimentului cum am dori sa arate aceasta sala.

Pe masura ce cerintele fiecaruia dintre clientii restaurantelor cresc insa, se restrange numarul salilor de evenimente care ar putea sa corespunda. Prin urmare, trebuie sa evaluam cu atentie toate locatiile posibile.

Daca in trecut un restaurant nu oferea altceva decat o sala de mese in cadrul careia exista, optional, un ring de dans, in prezent restaurantelor li se cer din ce in ce mai multe optiuni, inclusiv decorurile pentru sala de evenimente inchiriata.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc sa beneficieze de o sedinta foto profesionista, Maldini Timisoara este unul dintre putinele restaurante care va pune la dispozitie un spatiu exterior impresionant, cu o piscina perfecta pentru pozele dumneavoastra de vis.

Toate acestea pe langa sala de evenimente incapatoare de care dispunem si care este mereu gata sa primeasca invitatii dumneavoastra si sa corespunda tuturor cerintelor dumneavoastra.

Dispunem de o echipa profesionista, pregatita din toate punctele de vedere sa vina in intampinarea dorintelor dumneavoastra, de la sala de evenimente perfect organizata si pana la decorurile exceptionale de care puteti beneficia cand apelati la noi.

De ce sa va stresati cu tot felul de detalii care tin de organizarea nuntii dumneavoastra cand ne putem ocupa noi de toate aceste aspecte? Bucurati-va de nunta dumneavoastra alaturi de prieteni si familie si lasati-ne pe noi sa va facem viata mai usoara cu urmatoarele servicii:

– huse pentr scaune albe sau crem ( din saten sau tafta )
– esarfe scaune (bordo, rosu, auriu, mov, violet, roz, verde fistic, verde smarald, portocaliu, albastru)
– fete de masa superbe
– fuste pentru mesele invitatilor
– decor pentru masa de prezidiu
– decor pentru masa unde vor fi aranjate paharele de sampanie
– decor pentru trepte si balustrada
– covor rosu pentru intrare
– sfesnice cu 3 brate din fier forjat sau vaze inalte
– servetele tematice
– cutie pentru darul de nunta
– spatiu special amenajat pentru pozele invitatilor dumneavoastra

Va punem insa la dispozitie si servicii extra, precum: aranjamente florale special gandite pentru dumneavoastra, machiaj profesional pentru mireasa si nu numai, dar si gheata carbonica si alte asemenea servicii.
Decoratiunile disponibile pentru nuntile tematice pe care le-ati visat mereu sunt :

– decoratiuni pentru o nunta cu tematica marina, daca vreti ceva nou si neobisnuit
– decoratiuni pentru o nunta cu tematica romantica, in cazul in care va doriti o atmosfera calda

Leave a Reply

Categories