Dj petreceri – pentru amintiri de neuitat

Deci, urmeaza sa organizati o petrecere? Suuuuper! Toata lumea iubeste petrecerile! Daca va ganditi la posibilitatea de a angaja un dj petreceri, atunci as vrea sa va ajut cu cateva sfaturi. La partydj.ro, profesionistii nostri au experienta si sunt pregatiti sa va ofere clipe de neuitati alaturi de toti invitatii la marele eveniment pe care il planificati.

Noi credem ca orice petrecere ar trebui sa fie mixata de un DJ pentru ca in definitiv muzica da tonul si influenteaza incredibil intreaga atmosfera care se creaza la un moment dat. Deci, nu lasati niciodata muzica pe ultimul loc atunci cand planificati un eveniment important – fie ca vorbim despre o nunta, un botez, un eveniment corporate sau o petrecere.

Sa incepem cu inceputul! Ce tip de petrecere organizati? Este o zi de nastere? O nunta sau poate un botez? DJ-ii de petreceri pot fi minunati, dar nu orice petrecere onomastica este la fel pentru toata lumea. Sarbatoritul implineste 16 ani, majoratul, 21 de ani, 40 de ani, 50 de ani sau chiar 60 de ani?

Zilele de nastere cu cifre rotunde (20, 30 etc) sunt de obicei mai importante decat o zi de nastere cu numar impar. Si este o mare diferenta intre o petrecere unde sarbatoriul face 21 de ani si una la care sarbatoritul face 40 de ani sau 60 de ani. La partydj.ro stim sa ne pliem rapid pe specificul fiecarei petreceri pe care o gandesc clientii nostri.

Deci cand angajati un DJ petreceri luati in considerare sfaturile de mai jos.

Daca organizati o petrecere pentru copii, asigurati-va ca DJ-ul se simte confortabil si are experienta in lucrul cu cei mici. De asemenea, asigurati-va ca muzica va fi adecvata varstei lor. Intrebati DJ-ul daca are versiuni editate ale muzicii curente, fara limbaj explicit.

De asemenea, daca intentionati sa va implicati cu adevarat in ceea ce se va auzi la petrecere, asigurati-va ca explicati acest lucru DJ-ului inainte cu ceva timp. Daca exista constrangeri in ceea ce priveste stilul muzical explicati pozitia dumneavoastra DJ-ului.

Pe de alta parte, indiferent de motivul petrecerii, nu trebuie sa va vindeti un rinichi ca sa angajati cei mai experimentati si binecunoscuti DJ din tara. Incercati sa gasiti un echilibru intre un DJ ok din punct de vedere financiar si ca experienta. La partydj.ro lucram cu cativa tineri care vor face o treaba grozava pentru petrecerea dumneavoastra.

Cand angajati un DJ petreceri unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stiti este daca DJ-ul are experienta. Chiar daca talentul este esential, prin experienta DJ-ii devin mai buni pentru ca simt publicul cu adevar, stiu cum sa se manifeste, ce muzica sa aleaga si cum sa se comporte in timpul unei petreceri – inca o data tinand cont ca fiecare petrecere are specificul ei.

De fapt nicio petrecere nu se aseamana cu alta si asta este interesant pentru un DJ petreceri. Un lucru e cert: in timpul petrecerii nu trebuie sa existe pauze moarte in care muzica se opreste si nu se intampla nimic. Un bun DJ va avea grija ca acest lucru sa nu se intample, ci pe tot parcursul distractiei lumea sa fie stimulata, sa ramana interesata si activa.

Leave a Reply

Categories