Esti in cautarea unui make up artist in Cluj? Vezi aplicatia Stailer

Daca te-ai saturat sa iesi cu fata palida dintr-un salon de beauty pentru ca l-ai ales pe ultima suta de metri, a venit timpul sa te reorientezi. Probabil stii la ce ma refer ca spun fata palida: fondul de ten este cu 2 nuante mai deschise decat culoarea ta naturala.

Nu e de mirare ca prietenul tau cand te-a vazut te-a intrebat daca te simti bine pentru ca esti cam palida la fata. Acesta este un caz mai dragut, insa in altele, unii prieteni isi pun iubitele sa se demachieze imediat pentru ca nu vor merge cu ele asa la evenimentul respectiv. Si pe buna dreptate! Expresii precum: “Iar te-ai dat cu glet pe fata?” sau “Ce bidinea ai folosit?” poate ca iti suna exagerat, insa gandeste-te cum privesc unii barbati unele femei care sunt machiate gresit.

Nu mai observa frumusetea naturala pentru ca ea nu prea se mai vede sub fondul de ten ce are o culoare de zici ca ai capul imprumutat. Nu este absolut nici o exagerare! Au fost destule situatii de genul acesta, multe dintre ele bantuind inca pe motoarele cautare sau retelele de socializare.

Nu iti doresti sa fii subiectul unor glume, asa ca renunta la acele saloane ce au preturi mai mici decat al unui fond de ten. Serviciile nu vor fi de calitate pentru ca sa fim seriosi, in orice padure exista si uscaciuni. Daca ai nevoie de un make up artist in Cluj pentru ca acolo ai un eveniment, acceseaza platforma sau aplicatia Stailer si vei fi mai mult decat norocoasa.

Stailer iti gaseste un make up potrivit pentru tine

Evita sa treci prin situatii jenante. Apeleaza la profesionisti atunci cand trebuie sa mergi la un eveniment si ai nevoie de servicii de beauty. Dai un ban, dar stai in fata, spune o vorba din popor. Atat timp cat vei avea un make up de calitate, nu va mai trebui sa dai delete la fotografiile pe care le vei face si nici iubitul tau nu va mai fi jenat.

Radem, glumim insa dincolo de acestea, un make-up trebuie sa iti scoata in evidenta trasaturile frumoase, nicidecum sa le ascunda sau sa iti dea o varsta pe care o ai.

Tocmai de aceea, make-up artistii au destule studii la activ incat sa stie toate secretele din spatele acestei industrii pentru ca tu sa beneficiezi de servicii de calitate.

Cu aplicatia Stailer ii vei gasi negresit. Aici sunt inregistrate unele dintre cele mai calitative saloane de beauty de pe piata. Au servicii de top. Nu te astepta insa sa scoti din buzunar mai mult decat face. Poti vedea in aplicatie atunci cand te programezi la un salon preturile si cu siguranta te vei convinge. De asemenea vei vedea si cat dureaza pentru a putea sa iti organizezi timpul.

Stailer vine cu mai multe servicii de beauty

Nu accesezi Stailer doar pentru a gasi un salon de make-up. Aici poti gasi masaj facial in Cluj, manichiura, pedichiura, tuns, vopsit si multe altele.

Descopera-le si convingete.

Date de contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Categories