Fibra optica – elemente esentiale la Vanzari Electronice Telecoms

Fibra optica este una dintre cele mai utilizate variante pentru telecomunicatii din ultima perioada, deoarece permite transmisiile pe distante mai mari decat alte metode. Acestea necesita aparatura speciala de lucru pentru e putea fi montate si puse in functiune, iar cei de la Vanzari Electronice Telecoms dispun de astfel de produse.

Pe langa vanzarea de produse acestia ofera si servicii de reparatii pentru acestea. Serviciul de asistenta online te poate ajuta sa montezi mai repede sau sa pui in functiune aparatul pe care l-ai achizitionat. Datorita indrumarii, poti utiliza mai repede aparatul cumparat si vei afla toate informatiile necesare.

Accesorii pentru lucrul cu fibra optica

Cu un simplu search pe site-ul vanzari-electronice-telecoms.ro poti identifica toate elementele necesare lucrului cu fibra optica, alaturi de accesoriile aferente. Aparatele de sudura fibra optica vin la pachet cu o geanta de transport, care poate tine locul unei mese de lucru. Aceste aparate difera, dar daca accesezi produsul de care esti interesat ai o lista cu toate caracteristicile necesare. In functie de acestea difera si pretul pentru produse.

Fiecare client poate alege varianta care se pliaza cel mai bine pe dorintele sale. Majoritatea aparatelor de sudura pot fi utilizate pentru aproximativ 5.000 de suduri cu o singura pereche de electrozi. Atunci cand acestia se uzeaza poti oricand sa comanzi de pe site alta pereche. Pentru niste ore de lucru mai facile poti opta si pentru un tragator cablu, deoarece este usor de transportat si poate fi utilizat si pentru curatarea tevilor.

Verificarea periodica a aparaturii este esentiala

Fiecare produs dupa ce este utilizat regulat poate intampina anumite probleme. In special cand este vorba despre lucrul cu fibra optica este necesara o curatare si o verificare a acestora, daca vrei sa fii sigur ca functioneaza in conditiile normale.

Aparatele de masura si testare de pe site sunt accesibile si oricand la indemana. Acestea pot testa reteaua de cablu, marimile electrice, distanta, umiditatea sau temperatura. Fiecare element din acestea este important pentru o buna functionare a cablurilor instalate pentru viitor. Orice produs comandat de la Vanzari Electronice Telecoms poate fi returnat in 10 zile de la comanda in caz ca te-ai razgandit. Fiecare comanda ajunge la usa in cateva zile de la plasarea ea.

Este eshopul destinat produselor pentru lucrul cu fibra optica, specializat in aceasta nisa. Produsele puse la vanzare sunt si din gama Fujikura, care este cunoscuta pentru produsele sale calitative cu rezistenta la soc, praf si umiditate. Este disponibila pe site o gama variata de aparatura si accesorii profesionale.

Contact:

0731359811

0745636998

sc.vet.srl@gmail.com

Leave a Reply

Categories