Importul de containere de 45 ft HC, prin Euroluc Trans – caracteristici și alte informații utile

Pe partea de transporturi, dezvoltarea nu cunoaște limite. Chiar și publicul roman s-a conformat cu planurile de dezvoltare a diverselor arii de transport. Avantajos este faptul că există firme care efectuează transporturi de mare tonaj si aleg totodată să investească în autotractoare puternice, tocmai pentru a se ridica la înălțimea nevoilor.

O firmă specializată în transporturi și nu numai, ce aduce soluții diversificate în ceea ce privește transportul, este Euroluc Trans. Nu doar că a revoluționat această nișă (e specializat în transporturi maritime, feroviare, agabaritice, rutiere, aeriene, speciale, de mărfuri periculoase, frigo), dar are mereu în vedere exigențele clienților – livrează marfa în condiții optime și în intervalul de timp stabilit.

Euroluc Trans și-a câștigat reputația prin seriozitatea și perseverența de care a dat dovadă, dar și prin faptul că oferă și o diversitate de servicii auxiliare – vânzare de camioane, autoturisme și containere, precum și de intermediere dispecerat.

Importul containerelor

Pentru ca pachetul de servicii să fie compet, Euroluc Trans nu doar că importă containere de diferite dimensiuni, ci le și livrează la locația indicată de client, contracost. De asemenea, de menționat e că firma e specializată în vânzarea de containere și oferă servicii de transport oriunde în Europa, la cerere.

Ce tipuri de containere importă Euroluc Trans? Comenzile speciale pot viza containere de 20 (6m), 30 (9m) și 40 (12m) ft – picioare (ft este unitatea de măsură folosită de englezi, unde 1 ft = 0.3048 metri). La cerere, pot fi și frigorifice. Firma importă și distribuie și containere de 45 ft HC * (13,7m) – fiind cele care fac transportul cu trenul mai eficient și sigur.

HC este abrevierea pentru High Cube, care se referă la containerele cu o înălțime mai mare decât cea standard.

La ce pot fi folosite containerele? Sunt foarte practice și ușor de relocat, astfel că pot fi utilizate ca înlocuitoare a unor construcții tradiționale diverse: cabane, locuințe modulare, școli, blocuri, hale, depozite, spații de birou și chiar ca soluție pentru camping, în loc de tavernă pentru un restaurant tip street food.

De altfel, pot fi și o alternativă sigură pentru păstrarea obiectelor de valoare. Chiar și în ceea ce privește organizarea de spectacole, concerte ele își demonstrează eficiența – sunt ideale pentru depozitarea scaunelor, a meselor, sculelor, recuzitei personalului, etc.

În cazul street food-urilor mobile, fiind un înlocuitor al vehiculului propriu zis, te scutește de plata unor taxe prevăzute de lege pentru autoturisme – asigurare, etc.

Informații extra despre Euroluc Trans

Firmă cu domiciliul in Suceava, aceasta îți  poate oferi servicii de transport independente, în grupaj sau speciale. Transportul agabaric este de asemenea o opțiune, realizate cu o flotă auto profesională, la care contribuie și expertiza și cunoștințele tinerei echipe.

Despre activitatea desfășurată de acești experți poți afla mai multe și din postările lor de pe Facebook și Instagram, unde găsești și video-uri explicite, pe înțelesul tuturor.

Leave a Reply

Categories