Informatii importante despre inelele din platina

Numarul de casatorii este in continua crestere si s-a constatat ca tot mai multe cupluri aleg verighete din platina, nu doar pentru avantajele rationale ale acestui material presios, asa cum ar fi purtiatea si raritatea.

Multe persoane care ajung in contact cu platna sustin ca sunt uimiti si fascinati totodata de aspectul pe care acest material il are. Sunt tot mai multe persoane care aleg sa foloseasca astfel de intele si care pun intrebari despre ele.

Multe cupluri cauta acum inele superbe si tendinta merge spre platina in intreaga Europa nu doar in Romania. Ar trebui ca si inelele de logodna sa fie tot din platina? Trebuie neaparat sa fie doua inele diferite?

Nu trebuie neaparat insa daca totusi vrei sa aveti o perioada in care sunteti logodnici ar trebui sa ii cumperi un inel. O idee buna este sa fie tot din platina, daca tot ai decis sa cumperi acest material pentru ca cele doua inele sa poata fi purtate impreuna cand este cazul.

Pentru logodna se aleg inelele cu diamant. Daca alegeti platina, un metal pretios foarte versatil, ea poate satisface aproape orice cerinta de proiectare. Chiar daca in prezent inelul cu un diamant mare este cel mai popular ca inel de logodna, practic nu exista limite in ceea ce priveste designul. Inelul trebuie sa se potriveasca cuplului si personalitatii sale.

Care sunt avantajele unui inel din platina?

Platina este cel mai pur si mai rar metal pretios pe care il ofera pamantul. Stampila „Pt 950” din fiecare piesa de bijuterie indica faptul ca este formata din 950 de parti de platina dintr-o mie, deci pana la 95%, inelul este din platina. Acest grad ridicat de puritate ofera bijuteriilor de platina proprietatile sale deosebite la purtare.

De exemplu, este hipoalergenic si, prin urmare, este potrivit pentru persoanele cu piele sensibila. Multi sunt, de asemenea, fascinati de nuanta naturala a albului, care se pastreaza intacta in timp. In schimb, bijuteriile din aur alb sunt doar 75% aur.

Culoarea alba este obtinuta de obicei printr-un strat de rodiu, cu care este acoperita culoarea originala-galbui-gri, dar acest strat se dizolva in timp si lasa tonul auriu la vedere din nou. Acest lucru nu vi se va intampla niciodata cu un inel de platina. In plus, platina este de 30 de ori mai putin obisnuita decat aurul la nivel mondial, insa are si un pret mai mare?

Ce ar trebui sa luati in considerare atunci cand cumparati un inel de logodna sau verighete?

Este important sa va informari din timp si sa primesti sfaturi de la specialisti. Amintiti-va ca doriti sa purtati pentru totdeauna aceste inele. Prin urmare, ar trebui sa alegeti un metal pretios de inalta calitate, cum ar fi platina.

Rezistenta deosebita la uzura a platinei nu este comparabila cu a niciunui alt material pretios. Acordati o atentie deosebita stampilei “Pt 950” deoarece aceasta caracteristica de calitate va asigura ca puteti avea inelele  pe viata  si ca le puteti modifica atunci cand este nevoie.

Inelele sunt accesoriile care pot determina aspectul personal sau il pot consolida. De aceea este foarte important sa le cumperi pe cele potrivite.

Leave a Reply

Categories