Ingrijirea porumbeilor de casa

Cresterea porumbeilor prin metode ce le ofera libertate deplina, prin hranirea la timp si prin ingrijirea cu accesorii porumbei utile poate fi subiect de discutie pentru cei care sunt cu adevarat pasionati.

Aceste pasari sunt niste creaturi uimitoare, mai ales in modul in care Dumnezeu le-a creat si le-a dat instinctul si abilitatea de a-si gasi drumul inapoi spre casa. Este foarte interesant, ca abilitate, pentru ca nimeni nu a fost in masura sa determine cu adevarat modul in care acestea zboara inapoi spre locul de dormit, oricat de departe ar fi lasate.

Exista multe teorii, dar nimeni nu stie precis. Ele sunt, de asemenea, la fel ca si in abilitatea lor de a zbura si de a-si gasi drumul spre casa, individuale in obiceiurile si personalitatile lor.

Unul dintre cele mai ciudate lucruri in a creste porumbei de casa este atunci cand inca de mici pui invata sa zboare si sa-si cunoasca imprejurimile, in afara mansardei. Unii dintre ei vor incerca sa iasa de unii singuri afara, in timp ce altii vor trebui scosi afara pentru ca nu vor dori sa iasa sau probabil nu stiu cum e afara.

Pentru inceput, este important sa-i aduci aproape de usa, pentru ca ei sa stie unde se afla si cum sa se intoarca inapoi in mansarda. Cand in sfarsit vor invata sa zboare, este foarte amuzant sa ii urmaresti cum dau din aripi.

Probabil vor zbura in interiorul curtii, dar nu se compara cu cantitatea de aer cu care vor avea de-a face atunci cand vor zbura departe spre inaltimile cerului.

Urmarindu-i cum zboara in mod eronat pana cand isi dau seama cum se face correct, si apoi indepartarea de locul unde au luat viata, pentru a vedea unde se afla, este una dintre cele mai mari emotii pe care le poti avea vreodata. Este cu adevarat uimitor sa le urmaresti zborul si este chiar mai uimitor sa-i urmaresti cum sa revin inapoi la mansarda, dupa vointa lor libera.

Desigur, exista momente triste in a avea si porumbei de casa. Am avut pasari care nu s-au intors acasa din zborul lor, iar altele au fost ucise de soimi chiar in fata curtii. Aceste lucruri se intampla, dar nu este usor sa realizam ca pasarea care o crestem si o hranim nu se va mai intoarce acasa.

Copiii sunt cei mai fericiti. Fiind fascinati de animale in general, cresterea porumbeilor atunci cand ai copii este un atu important. Ii vei invata sa se responsabilizeze prin a nu face rau pasarilor, prin ocuparea timpului cu joaca si prin hranirea acestora.

Atunci cand cresti porumbei este important sa le oferi conditiile minime pentru a trai si a se simti acasa, pentru acestea poti sa vezi toate produsele si accesoriile pentru porumbei doar pe Produsecolumbofile.ro. Probabil mai sunt si alte siteuri dedicate cresterii porumbeilor, dar acesta este unul verificat.

Leave a Reply

Categories