Inlocuirea sticlei la iPhone Xs Max

Cand vrei sa iti cumperi un telefon, alegerea nu este atat de usoara, mai ales atunci cand nu esti fie un fan infocat al telefoanelor de la Samsung, fie un fan infocat al telefoanelor de la Apple. Atunci cand ai o pozitie neutra fata de cele doua companii, alegerea este mai grea, plus ca dupa alegerea tipului de telefon, mai trebuie sa alegi si modelul. Cele doua companii sunt totusi diferite in unele puncte de vedere. Pentru a-ti usura decizia, in randurile de mai jos voi face o comparatie intre cele doua companii pentru a putea lua o decizie potrivita pentru tine. 

Prima diferenta vizibila intre cele doua companii este pretul. Pana acum telefoanele de la Apple erau mai scumpe decat cele de la Samsung. Dar lansarea seriei S20 de la Samsung a adus o mica inversare a rolurilor, pentru ca sunt mai scumpe decat seria Iphone 11. Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon, trebuie sa iei in calcul si costul eventualelor reparatii. Evident, ca o schimbare a sticlei la Iphone XS Max va fi mult mai scumpa decat o schimbare la un Samsung Galaxy S9 Plus. In functie de cat de mare este bugetul tau, poti sa alegi un telefon mai scump, un Iphone sau unul putin mai ieftin de la Samsung. 

In ceea ce priveste designul, telefoanele de la Apple sunt putin mai elegante, iar lipsa butonului Home incepand cu Iphone X a adus un bonus elegantei. Si Samsung s-a ocupat de eliminarea butonului Home incepand cu Samsung Galaxy S8. Totusi, telefoanele de la Apple sunt mai elegante. 

Memoria variaza in functie de model. Atat Samsung, cat si Apple au modele de telefoane care au o memorie mai mare si unele care au o memorie mai mica. Asa ca, cele doua companii sunt la acelasi nivel in legatura cu memoria. 

Camera foto a fost mereu mai bune a telefoanelor de la Apple. Dar si Samsung s-a ocupat sa imbunatateasca acest aspect si are modele de telefoane care realizeaza poze foarte bune, dar tot Iphone-urile au camere mai bune. 

Durata de viata a bateriei nu a fost niciodata un punct forte al Iphone-urilor, iar telefoanele de la Samsung nu au avut probleme referitoare la durata de viata a bateriei, asa ca, Samsung castiga la acest capitol. 

Rezistenta la cazaturi este mult mai mare la telefoanele de la Samsung. Cele de la Apple nu sunt atat de rezistente si la o cazatura minora ecranul se poate zgaria sau chiar sparge, iar un Samsung nu ar pati nimic. 

Asa ca, daca crezi ca poti sa renunti la o rezistenta la cazaturi, la durata mai mare de viata a bateriei si esti dispus sa platesti mai mult, poti sa alegi un Iphone. Daca esti dispus sa renunti la o eleganta mai mare a telefonului si la o camera ceva mai buna, poti sa alegi un Samsung. 

Leave a Reply

Categories