iOS 9

Cu iOS 9, acest lucru va fi si mai greu de facut. Aceasta deoarece Apple a adaugat o serie de caracteristici pe iOS 9, care vor preveni spargerea sau modificarea fisierelor sensibile, crescand nivelul de securitate al acestora, facand viata grea hackerilor si spargatorilor de coduri de ocazie.

Mai mult decat atat, Apple a facut chiar unele comparatii intre sistemul sau de operare si cele ale rivalilor de pe piata, in special cu Google, in termeni de mod de folosire al datelor de catre clienti. Astfel, Apple a subliniat intotdeauna ca nu va culege in alte scopuri datele personale ale clientilor care intra in sectiunile de stiri sau acceseaza orice fel de aplicatii. Astfel, in timp ce gestioneaza astfel de informatii, promite ca acestea nu vor fi asociate cu parolele si datele de dentificare, neputand fi folosite de alte profiluri.

Suport pentru dispozitivele mai vechi

Un alt lucru care vine in intampinarea utilizatorilor de dispozitive iOS este usurinta cu care acestia il pot instala. Aceasta in ciuda faptului ca, pana acum, Apple renunta la suportul pentru dispozitivele din generatiile mai vechi, pentru a face loc si a promova noile tehnologi. Odata cu iOS9 insa, Apple se concentreaza mai putin pe dispozitivele de varf si mai mult pe implementarea si generalizarea sistemului, ceea ce nu poate reprezenta decat o veste buna pentru detinatorii de smartphone-uri mai vechi, spre exemplu.

Leave a Reply

Categories