Locul ideal in care sa gasesti incaltaminte dama

După diamante, se poate spune că pantofii sunt printre cei mai buni prieteni ai femeilor. Astfel, oricâte perechi de încălțăminte damă ar avea o doamnă, parcă niciodată aceștia nu sunt de ajuns. Ți-ai cumpărat o pereche de blue jeans pe care i-ai vânat un sezon întreg la un magazin de reduceri?

Vei constata că îți trebuie în mod obligatoriu și o pereche de pantofi stiletto cu care să-i asortezi. Ai pus ochii pe o rochiță vaporoasă de vară, în culori pastelate? Atunci cu siguranță că îți dorești și perechea de sandale de la magazinul de alături, care să completeze ținuta, la o ieșire la suc cu prietenele.

Pentru toate acestea nu trebuie să mai alergi însă pe la toate magazinele din centrul comercial. O scurtă navigare pe pallas.com.ro îți va aduce la picioare un univers întreg de incaltaminte dama, la care nu te-a fi gândit până acum.

Piele naturală sau imitație?

Desigur, primele întrebări de la care pornești în căutarea unei perechi de încălțăminte damă pornesc de la: cu ce îi asortez? Ce culoare să iau? Sau ce textură să aibă? Astfel, dacă pornim de la asortarea încălțămintei, aici părerile sunt împărțite.

Prima tendință este de a asorta pantofii cu ținuta, indiferent că vorbim aici de un costum în două piese – taior plus rochie sau pantaloni ori o rochiță simplă. Specialiștii în modă ne spun să nu cădem în capcana de a cumpăra pantofi de aceeași culoare cu pantalonul și nici apropiată.

Astfel, dacă pantalonul e de culoare închisă, obligatoriu pantoful va fi de culoare deschisă. Iar pentru cele care apreciază culorile naturale, au la dispoziție o gamă întreagă de nuanțe, începând de la albul simplu, care se poate potrivi la orice, până la bej, crem sau roz.

În schimb, dacă ești o fire mai nonconformistă, poți opta pentru un asorte în contradicție cu legile modei. Prin urmare, o pereche de pantofi de culoare verde intens, roșii sau chiar albaștri, vor stârni cu siguranță admirația colegelor de birou.

Nu în ultimul rând, în alegerea unei perechi de încălțăminte damă contează foarte mult materialul. Dacă dorim niste pantofi pe care să-i purtăm maxim un sezon și pe care să-i schimbăm foarte des la ținutele noastre, putem opta pentru încălțăminte damă din materiale ce imită ușor pielea sau chiar din combinații de material textil.

Dacă dorim însă încălțăminte damă de calitate, pe care să îi purtăm la ocazii în mai multe sezoane, putem opta pentru cea din piele naturală, clasică, potrivită pentru orice ocazie. Avantajele unei perechi de încălțăminte damă din piele sunt multiple. În primul rând, asigurăm confortul dorit picioarelor noastre, care vor fi ferite de bătături și bășici, în cazul în care pielea este de calitate.

Acest lucru ține mult și de alegerea mărimii potrivite pentru pantofii noștri. Astfel, o mărime mai mică îți poate produce un disconfort major. De preferat este să îi cumperi cu un număr mai mare, însă și acest lucru îți poate aduce neplăceri. Căci, o pereche de pantofi care îți joacă în picioare pot conduce la apariția bășicilor supărătoare.

Leave a Reply

Categories