Lucruri de stiut pentru apartamente in regim hotelier in Bucuresti

Daca esti intr-o scurta excursie in Bucuresti sau doar in treacat, intr-o vizita in interes de serviciu, atunci problema cazarii devine una stresanta. La cat este de aglomerat Bucurestiul, sunt slabe sanse de a obtine un loc de cazare decent si la niste preturi rezonabile, in hotelurile sau pensiunile de tip clasic pe care le ai la dispozitie.

De obicei, aici rezervarile se fac cu mult timp inainte, iar conditiile sunt foarte stricte. Trebuie sa te prezinti la receptie, sa faci formalitatile de cazare aferente, prin completarea diferitor fise si chiar prin lasarea unui avans la hotel.

Acesta este motivul pentru care din ce in ce mai multi romani sau chiar turisti straini aleg varianta de cazare in regim hotelier Rocazare. Acestea iti ofera unele avantaje fata de hotelurile clasice, chiar daca, aparent, nu beneficiezi de aceleasi facilitati. Sa vedem insa, pe scurt, care ar fi acestea.

De ce sa alegi apartamente in regim hotelier in Bucuresti

Inainte de toate, trebuie stiut ca atunci cand alegi sa stai la un hotel in Bucuresti, trebuie sa iti faci programare cu mult timp inainte, pe sistemele avute la dispozitie. Atunci cand inchiriezi insa un apartament, nu poti veni cu cine doresti tu in camera, cata vreme ai inchiriat o camera single, cu un singur pat.

Aceste lucruri se schimba insa in cazul apartamentelor in regim hotelier. Aici, inchiriezi camera si nu dai nimanui socoteala despre cei care te viziteaza ori timpul petrecut efectiv in apartamant, fara a mai trece pe la receptie. O simpla intalnire cu proprietarul in vederea inmanarii cheilor este de ajuns.

Libertate totala de miscare

Acesta este motivul pentru care spunem ca in cazul apartamentelor in regim hotelier ai libertate mai mare de miscare decat la hotel. Nu trebuie sa semnezi acte la receptie, nici sa lasi acte sau avans. Poti invita in apartament pe cine vrei, cata vreme nu il distrugi si il predai in aceleasi conditii in care l-ai primit.

Costuri cu mult reduse

Un motiv esential pentru care sa alegi apartamente in regim hotelier in Bucuresti tine de pret. Astfel de apartamente regim hotelier in zona decebal sunt cu mult mai ieftine decat apartamentele la hotel, spre exemplu. Astfel, daca la hotel o camera sau un apartament cu doua camere poate costa cateva sute de lei pe noapte, in cazul apartamentelor inchiriate preturile pot scadea si la jumatate.

Nu in ultimul rand, nu ai desenat teancuri de acte si de contracte, intalnirea cu proprietarul si dovada platii fiind de obicei de ajuns. In ceea ce priveste plata, aceasta se poate face cash, la predarea cheilor, sau anticipat, prin virament bancar, in cazul in care optezi pentru plata online.

Leave a Reply

Categories