Mai bine previi decat sa tratezi – protejeaza-ti ochii cu ochelarii de la Grande Optique

Vederea este unul dintre simturile noastre de baza fara de care este greu sa traiesti. Poate ca uneori uitam ca nu suntem facuti din piatra, ci mai degraba suntem destul de fragili. Uitam ca pe langa faptul ca imbatranim, mai sunt si alti factori care ne influenteaza degradarea organismului.

Iar cand vine vorba de ochi, printre acesti factori se enumera smartphone-ul ala pe care nu ti-l mai dezlipeste nimeni din mana, televizorul la care te uiti la fel de mult si stii si tu ca e prea aproape de pat, ecranul calculatorului de la job la care n-ai de ales, trebuie sa te uiti.

Deci toata ziua stam cu ochii in ecrane ce emana lumina albastra, lumina care iti ofera senzatia aceea de ochi impaienjeniti. Iar pe langa ochii obositi, uscati si rosii pot sa mai apara si durerile de cap. Prea multa tehnologie clar nu face bine vederii noastre, deci ce putem face? Putem alege sa facem un prim pas spre prelungirea calitatii vederii noastre, alegand o pereche de ochelari de protectie de la Grande Optique.

De ce Grande Optique

Aceasta optica medicala este specializata in tot ce tine de problemele de vedere. Poti veni pentru un consult la sediul lor in Iasi sau specialistii te pot ajuta prin contact telefonic sau online pe site. Gasesti aici o varietate impresionanta de modele de rame de ochelari, peste 3000, toate originale, de la branduri de renume.

Acestia vor crea ochelarii de protectie perfecti pentru tine dupa ce iti alegi ramele si chiar iti vor oferi consultanta necesara pentru a alege stilul perfect pentru fata ta, dar si o optiune care sa fie in bugetul tau. Specialistii de la Grande Optique iti vor recomanda lentile cu tratamente de ultima generatie de care ai nevoie.

Daca inca nu stii pentru ce sa optezi intre lentile de contact vs ochelari de vedere, acestia iti vor da sfaturi pentru ca tu sa faci alegerea potrivita. Tot aici poti opta si pentru lentile progresive de la Zeiss sau Essilor, ce ofera un confort vizual sporit, focalizandu-ti vederea pe 3 zone diferite. Daca inainte trebuia sa schimbi mai multe perechi de ochelari, pentru citit, pentru stat pe telefon, pentru privit la distanta medie sau mare, acum toate aceste lucruri pot fi facute de o singura pereche de ochelari.

Afla mai multe de pe pagina lor oficiala si alege ochelarii perfecti pentru tine.

Contact:

WhatsApp: 0758345547

contact@grandeoptique.ro

Strada Nicolina nr. 13, Iasi, România

(zona Podu Roș)

Leave a Reply

Categories