Noi.ro – Pentru business-uri ce-si doresc sa atinga succesul

Antreprenorii care detin un magazin, un restaurant sau orice alta afacere ce implica aprovizionarea cu produse cat mai variate, au neaparata nevoie de un colaborator en-gros. Un astfel de furnizor va avea negresit preturi avantajoase, chiar si promotii sau discounturi oferite la anumite sume cheltuite, deci este un pion cheie in buna functionare a unui business care isi doreste sa aiba si castiguri pe masura. Noi.ro poate deveni aliatul afacerii tale, iar catalogul lor de articole este unul impresionant, avand peste 40.000 de produse.

Ce anume poti gasi aici

Fiind un furnizor de tip cash & carry, Noi se autointituleaza “Magazinul magazinelor”. Asta pentru ca numerosi clienti sunt satisfacuti nu numai de calitatea produselor regasite aici, dar si de serviciile oferite de personalul lor, profesionalismul si promptitudinea de care da dovada, fiind mereu inclinat de a ajuta clientul sa faca alegerile potrivite.

Suprafata magazinului fizic este extinsa, nepermitand supraaglomerarea, ceea ce este ideal in aceasta perioada in care trebuie sa ne protejam sanatatea. De asemenea, conditiile de igiena sunt riguroase, iar viteza de reactie a personalului si eficienta sunt apreciate de toti clientii.

Se regasesc numeroase categorii din care clientii pot alege ce au nevoie pe rafturi sau pentru functionarea afacerii cum ar fi produse pentru casa si electrocasnice, produse de curatenie, de menaj si uz casnic, pentru camara, pentru curte si gradina, feronerie, constructii si vopsea, ingrijire personala, produse pentru bebelusi, auto sau chiar petshop.

Tot aici regasesc clientii chiar si articole vestimentare si accesorii precum si o gama de produse specifica perioadei verii cum ar fi creme cu protectie solara, jucarii pentru copii, piscine gonflabile, rogojine si multe altele.

O colaborare benefica tie, din toate punctele de vedere

Este destul de greu sa gasesti un furnizor en-gros in care sa poti avea incredere. Asta pentru ca antreprenorii nu vor sa faca nici rabat de la calitate pentru a-si mentine clientii, dar sa aiba totusi si profit.

Noi.ro vine cu numeroase avantaje pentru tine, iti ofera posibilitatea de a negocia preturile, consultanta este gratuita si ei te vor ajuta sa iei deciziile ideale pentru business-ul tau. Aici ai parte chiar si discounturi de 1 sau 2 la suta din valoarea intregii achizitii, daca acestea au valoarea mai mare de 5.000 lei respectiv 10.000 lei.

Si fiindca timpul inseamna bani, daca nu ai timp sa te plimbi prin magazinul lor ii poti contacta sau poti comanda online paletii necesari, iar ei pregatesc totul. Toate produsele tale vor fi rezervate. Tu doar trebuie sa mergi la sediu, ridici si platesti.

Afla mai multe accesand pagina lor oficiala www.noi.ro.

Contact: 0771 680 398

comenzi@noi.ro

Leave a Reply

Categories