Nu se mai poate!

In Bucuresti nu se mai poate respira, merge sau avea o viata linistita. Am observat asta in cursul zilei de ieri, la ora 8 dimineata, cand ma indraptam cu pasi grabiti spre statia de metrou Obor.

Eram in intarziere si un metrou abia venind in statie ar fi fost o minune. Dar nu a fost sa fie. Dupa ce mi-am taxat abonamentul, am crezut ca-mi pica fata. Efectiv nu mai era loc sa calc pe peron. Statia era ticsita de oameni. Am asteptat 40 de minute pe scari, timp in care nu au venit decat 3 trenuri. Inutil deoarece la intervalul de 10 minute la care venea un tren, statia reusea mereu sa se umple.

Dupa asteptari stresante, mi-am luat inima in dinti si am inotat prin multime cu gandul de a prinde primul tren. Am reusit, insa am fost facut chiftea la valul de oameni care s-au inghesuit in spatele meu. Pur si simplu nu puteam sa-mi misc mana dreapta in care tineam geanta cu laptop-ul.

Ma intreb acum cine e de vina?! Tara in care traim? Firma Metrorex? Mai marii capitalei care au paralizat strazile si traficul cu reparatiile lor? Lumea stresata?

Se parea ca nu vom gasi prea curand raspunsurile care sa ne satisfaca pe toti. Si daca tot e asa, la ce dracu mai imi trebuie masina?

Pana una alta, va doresc calatorie placuta si sunt curios cum va fi de sarbatori.

Leave a Reply

Categories