O adevarata moda – husa cu blanita

Un animalut pufos este apreciat de fiecare data cand este vazut, admirat si mangaiat. Nu departe de acest feeling producatorii au simtit nevoia doamnelor si domnisoarelor si au facut un produs unic, folosit din ce in ce mai des de aceasta categorie de utilizatori de smartphone.

Credeai ca numai posetele sau ghetele ori buzunarele de la blugi pot avea blanita, ei bine, in prezent gasim blanita chiar si pe husele de pe telefon.

Desi la prima vedere poate parea un kitsch, atunci cand folosesti o astfel de husa, ideile preconcepute iti dispar, asta datorita faptului ca respectivul material iti ofera o stare de bine.

Daca intentionezi totusi sa-ti achizitionezi un astfel de produs sau de ce nu, un model unic de husa, poti sa-ti achizitionezi unul de pe site-ul https://husecool.ro.

Acesta este noul trend al iernii, nu doar omul se imbraca bine iarna aceasta ci shiar si telefoanele. Husa iphone 8 plus cu blanita o gasesti in diverse forme, culori, texturi diferite si diverse blanuri, de la cea naturala la cea sintetica.

Nu-ti ascundem faptul ca cele mai multe culori ale huselor cu blanita sunt roz, asta deoarece rareori vei vedea un domn cu o astfel de husa si atunci cand vei contientiza ca o persoana vorbeste la un telefon imblanit vei realiza ca este o doamna sau domnisoara.

De ce prefera doamnele blana ?

O intrebare logica la care vom raspunde in randurile care urmeaza. Blana este unul din cele mai fine materiale la atingere iar atingerea acestui tip de material le ofera persoanelor recunoscute ca fiind sexul frumos o stare de comfort sau de ce nu, o stare de bine.

Mai mult decat atat, cei care folosesc materiale de tip blana si care analizeaza comportamentul utilizatorilor sustin ca orice obiect care are anexata o bucatica de blana poate deveni chiar un produs antistres prina tingerea acestuia.

Tipuri de blanuri intalnite pe husele de telefon.

  1. Blana artificiala – este acea blana de diverse dimensiuni ca lungime a pufului, de calitate superioara insa care poate avea orice culoare doreste clientul.Nu este cel mai scump material, de aceasta husele care gazduiesc o astfel de blana nu sunt din categoria celor mai scumpe.
  2. Blana de iepure – usor de achizitionat din Romania ( cel putin deocamdata ) si usor de manipulat in realizarea husei necesare. Este mai fina la atingere decat blana artificiala si este mai preferata de doamne atunci cand isi aleg husele insa pretul acesteia este un pic mai ridicat.
  3. Blana de raton – cum ratonul se gaseste greu in tara noastra, acest tip de blana gasit pe husa telefonului este considerata drept bijuterie.
  4. Blana de vulpe – prezenta chiar si pe diverse caciuli, acest tip de blana nu face altceva decat sa aduca animalutul fantezist al doamnelor pe smartphonul utilizat in fiecare zi. Se spune ca doamnele care se “pisicesc” prefera blana de vulpe.
  5. Blana de strut – intentionat este lasata la urma, asta pentru ca este unul din cele mai scumpe materiale si numai in magazile si site-urile de specialitate se regaseste.

Leave a Reply

Categories