Obține prin poșta electronică documentele de care ai nevoie!

De foarte multe ori se întâmplă să ai nevoie urgentă de anumite documente și să nu le poți avea în timp util. Trebuie să aștepți pentru a primi un număr de ordin sau să faci o programare online pentru a discuta cu persoanele ce pot elibera documentele. Pentru toate aceste probleme există rezolvarea online-ului. Obține prin poșta electronică documentele de care ai nevoie!

Printre aceste documente se numără și extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan. Pe acesta îl poți achiziționa în mediul online, doar prin introducerea datelor de facturare și a celor necesare pentru eliberarea documentului. Dacă ai nevoie de un extras plan cadastral trebuie doar să ai lângă tine numărul cărții funciare pentru ca sistemul să știe pentru ce se generează documentul.

Eliberarea actului respectiv se face rapid și fără costuri suplimentare. Prețul pe care îl plătești este unul fix, nefiind generate alte costuri pentru eliberare. Se va trimite prin poșta electronică, respectiv prin adresa ta de e-mail. Acesta va ajunge la tine în siguranță și în cel mai scurt timp.

Obține prin poșta electronică documentele de care ai nevoie!

Extrasul de acest tip este unul foarte important și îți aduce la cunoștiință anumite detalii despre poziția imobilului sau a terenului. Fie că îți dorești să cumperi, să vinzi sau să renovezi un imobil, trebuie să știi amplasarea lui și poziția construcțiilor vecine.

Obținerea lui se face prin introducerea numărului cărții funciare, specificarea tipului – pentru teren sau construcție -, apoi trebuie să selectezi județul și orașul/comuna sau sectorul. După ce ai introdus aceste detalii cu foarte mare atenție, poți trece la datele de facturare. Acestea trebuie să conțină adresa completă, adresa de e-mail, numele tău complet și numărul de telefon. De asemenea, trebuie să specifici dacă documentul eliberat va fi pentru o persoană fizică sau juridică.

Economisește timp și comandă online un extras plan cadastral pe site-ul Ortofotoplan.ro! În doar câteva minute poți solicita documentul și nu mai trebuie să pierzi dimp la ghișee sau în alte instituții. Poți face orice altă activitate între timp, însă este necesar să acorzi o deosebită atenție datelor furnizate. Documentul eliberat este unul autentic, acceptat de către toate instituțiile statului.

Ce conține extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan?

În acest document vei vedea o imagine aeriană a imobilului sau terenului. Actul este o reprezentare grafică a imobilului/terenului și vecinătăților acestuia. Fiecare extras conține imaginea aeriană cu actualizările evidențiate. Vei regăsi detalii cu privire la forma, dimensiunile imobilului sau terenului, dimensiunile laturilor, diferențele de nivel și poziția construcțiilor vecine.

Solicitarea lui se face rapid și vei putea vedea în cel mai scurt timp toate detaliile despre terenul sau imobilul în cauză. Datele furnizate de către solicitant sunt complet asumate de către acesta, așadar trebuie să acorzi foarte mare atenție atunci când le introduci. Pe site ai toate detaliile la dispoziție despre prețul documentului, cum se eliberează, ce avantaje sunt și ce părere au alți clienți despre documentele eliberate.

Leave a Reply

Categories