Pantofii si geanta trebuie sa fie asortate?

Geanta si incaltamintea trebuie sa fie asortate, nu-i asa? Multe dintre noi ne intrebam acest lucru. Insa nu numai noi ne intrebam intre noi asta; ea circula pe forumuri, pe Facebook si pe alte grupuri de socializare. Inca este la moda sa iti asortei pantofii cu geanta? Raspunsul la aceasta intrebare, atat in 2019 cat si 2020, este NU. Cel putin, nu in primele luni ale anului 2020.

Mai tii minte cand asortarea acestor doua accesorii era la moda pentru ultima oara? Sau ar trebui sa intreb, mai degraba, daca iti mai amintesti cand ai purtat ultima oara geanta mica de vinil cu pantofii de piele? Da, aducem inapoi anii ’90.

Pentru ca atunci cand asortam o geanta si o pereche de pantofi era un lucru la moda. Si totusi, multe femei se intreaba daca geanta si pantofii trebuie sa se potriveasca. Ei bine, raspunsul, dupa cum am spus, este in continuare NU. Aceasta tendinta ar putea reveni, totusi, pe la mijlocul anului 2020. Dar sa speram ca nu revine.

Nu spun ca potrivirea pantofilor cu geanta nu ar fi un lucru chic. Pentru ca poate fi, iar ANNA CORI va fi aici sa te ajute pe tine cu genti dama plic din piele naturala si pantofi pentru a transforma acest trend a anilor 90 in ceva dragut.

Cand a fost asortarea pantofilor cu geanta un trend?

Crezi ce doresti, insa la inceputul anilor 1950, femeile nu prea acordau o importanta ridicata accesoriilor. Pofta postbelica pentru accesorii a scazut pana la sfarsitul acestor ani, si, odata cu acest lucru, vanzarile gentilor si a altor accesorii au inceput sa scada treptat. Astfel, pentru a creste vanzarile la genti si alte accesorii, fabricile si magazinele au venit cu ideea de a stabili o noua tendinta de moda. Tendinta de imbracaminte mix-si-match — adica asortare.

Acest trend a devenit unul foarte renumit, iar femeile din Statele Unite si din Europa au inceput sa isi asorteze hainele si accesoriile. Si chiar au ajuns sa cumpere pantofi si genti in aceleasi culori. In curand, acesta a devenit un trend, iar magazinele au inceput sa aseze pantofi de anumite culori langa genti care imprumutau aceeasi nuanta, doar pentru a vinde.

De ce femeile inca cred ca geanta si pantofii trebuie sa se potriveasca?

Exista un motiv legitim pentru care unele doamne inca mai au aceasta regula de moda, depasita pana acum in mintea lor. Deoarece multe magazine de accesorii nu s-au schimbat inca. Ei bine, cel putin nu in orasele nedezvoltate in termeni de moda.

Mix-and-match — e inca la moda

Exista ceva bun in instinctele tale de a amesteca si de a asorta accesorii. Chiar daca, deocamdata, spun ca geanta si pantofii nu ar trebui sa se asorteze, exista o serie de lucruri care ar trebui sa se potriveasca in tinuta ta.

Cand vine vorba de geanta, ai cateva optiuni. Una, poti sa-ti potrivesti poseta cu tinuta ta, asa sfatuieste annacori. Cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-l potrivesti cu accesoriul de top sau altul, cum ar fi manusi, cercei sau esarfa. Chiar si unghiile sunt o alegere buna. Orice, numai nu iti asorta pantofii cu geanta!

Leave a Reply

Categories