Pe gospodina nu o cunosti dupa unghii, daca aceasta alege oja semipermanenta de la Nolia Shop

In trecut, la o scurta analiza a unghiilor unei femei daca o vedeai cu oja sarita exista mereu scuza ca este…gospodina. Pentru ca treburile casnice in general implica a munci cu mainile, a utiliza solutii de curatat. Oja crapata, sarita pe alocuri era semn ca stai de vorba cu o gospodina care din pacate nu si-a mai gasit vreme de refacut manichiura.

Astfel de vremuri au apus. Acum sa vezi o femeie cu unghii neingrijite si cu oja sarita o vei cataloga drept neingrijita. Cum altfel sa denumesti femeia care nu stie ca exista produse de calitate, mai rezistente, cum este spre exemplu oja semipermanenta. Ba mai mult decat atat, exista astfel de produse la indemana oricui, in sensul in care pot fi comandate online de la Nolia Shop.

Pentru salon sau unghii facute acasa

Daca ar fi sa comparam din nou cum era in trecut, produsele profesionale erau limitate ca acces pentru public. Adica depindeai de serviciile saloanelor si nu aveai cum sa comanzi ceea ce se regasea in salon. Acum insa, gratie online-ului, unele lucruri s-au schimbat. La Nolia Shop vom regasi produse profesionale utile in saloane, dar iata, accesibile ca stoc si ca pret si pentru utilizatorul casnic. Iar oja semipermanenta face parte din aceasta categorie.

Daca inca te intrebi de ce sa faci o astfel de alegere, ei bine merita lamurit ca oja semipermanenta este mai scumpa ca oja clasica, dar pe merit. Aceasta are o rezistenta sporita si astfel doar cand va creste unghia naturala va trebui sa iti refaci manichiura.

Are insa nevoie de o procedura putin diferita la capitolul aplicare. Spre exemplu are nevoie de polimerizare la lampa, iar cand o vei indeparta de pe unghii ai nevoie de dizolvant special. Astfel de produse se regasesc insa in stocul de la Nolia Shop.

Pentru doritoare trebuie spus ca este posibil de comandat si din afara tarii. Poate ca dureaza ceva mai mult livrarea, insa merita. Produsele sunt de calitate germana, testate, profesionale. Si de la aceeasi sursa pot fi cumparate si accesorii, consumabile si oje diverse sau lacuri, geluri sau ustensile. Nolia Shop este furnizor de produse pentru saloanele de profil, dar si pentru cele care stiu sa isi faca si acasa o manichiura ca la carte!

Contact:

+40753504472

orders@noliashop.com

Str. Cuza Voda nr.23

Leave a Reply

Categories