Perne Auxiliare – e-shop de unde poti comanda pernele pe aer pentru masina ta

Plimbarile cu masina sunt deseori indispensabile. Cei care au masina pot mult mai simplu si mai repede sa mearga la cumparaturi, la munca si oriunde altundeva. Deseori totusi drumurile din Romania sunt destul de rele si la contactul cu gropile apare acel disconfort de fiecare data. Iata ca poti alege de la perneauxiliare.ro un set de astfel de perne pe care sa le montezi la masina ta, iar schimbarile nu vor intarzia sa apara.

Care sunt schimbarile pe care le aduc pernele auxiliare?

Poti gasi pe site zeci de modele pe perne auxiliare pentru diverse branduri si modele de masini. Daca esti in cautare de perne auxiliare Audi, spre exemplu, poti apela la ajutorul echipei pentru ca acestia iti recomanda setul potrivit. Aceste perne aduc numeroase schimbari atat la masina, cat si la confortul pe care il ai atunci cand conduci.

Sunt recomandate si pentru masinile cu care cari marfa in mod regulat pentru ca pernele montate pot ridica nivelul masinii de la sol si o stabilizeaza mult mai bine in curbe. Astfel cresti nivelul de siguranta pe care il ai atunci cand conduci. Ai parte si de confort sporit si cresti durata de viata a masinii si a suspensiilor in special.

Simplu de montat, fara omologare

Pernele auxiliare sunt unul dintre acele accesorii pe care le poti monta la masina fara sa ai nevoie de omologare. Nici macar nu trebuie sa mergi la service pentru acest lucru, ci le poti monta singur. Apelezi reprezentantii echipei perneauxiliare.ro si ei te vor indruma telefonic cu privire la ceea ce ai de facut.

Primesti un set complet la comanda, cu tot ce ai nevoie pentru montare. Pentru un set platesti in jur de 300 de lei, iar la o comanda minima de 350 de lei poti beneficia si de transport gratuit. Pentru fiecare dintre acestea primesti garantie pentru 12 luni astfel incat sa ai garantia ca vor rezista si te vei bucura de ele mai mult timp.

Un simplu set de perne montat pe suspensiile masinii poate aduce schimbari majore, benefice. Plus ca sunt si foarte rezistente atat la conditiile meteorologice nefavorabile, cat si la diverse substante precum ulei, combustibil si altele. Contacteaza echipa si vei descoperi toate detaliile care te intereseaza.

Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul, de unde poti plasa si comanda.

Contact:

0744 870 142

Leave a Reply

Categories