Plina lumea de nebune!

Rupem tacerea mai devreme. Contrapost la aceasta minunata teorie.

Afirmatie: Frustrarea feminina e din ce in ce mai raspandita…

Demonstratie:
1. Se spune ca noi avem cu ce. Si sincer acum, chiar avem cu ce. Probabil ca asta le streseaza pe unele. Sau pe majoritatea. Or fi ele vanatoare de “trofee”, dar “vanatorul” nu trebuie niciodata subestimat. Avem destule gloante.

2. Incapabile sa mai iubeasca. Un fenomen din ce in ce mai raspandit. Mai la moda e sa bei cafeluta la Starbucks sau sa mergi la Plaza Romania intr-un superb A8. Bineinteles, amandoua nu din banii tai.

3. Intalnim mult mai multe amatoare care vizioneaza filme deocheate. Si ca sa fie si mai penibil, ele se scuza ca se uita doar pentru a castiga experienta. Sa le credem? Mai bine ar juca Sims.

4. Barfa e pe primul loc. Prefera sa iasa cu fetele in oras la Clubul Vrajitoarelor Anonime decat sa aiba o companie masculina. Nu-i nimic, si noi ne descurcam cu “fetele” noastre. Berea si meciurile. Ele nu ne parasesc niciodata. Stiti ce tristi suntem?

5. Desi noi suntem posesorii, au inceput sa ne imprumute pana si organele si sa gandeasca cu ele. Ce-ti raspunde o tipa extrem de frustrata? Simplu: “Manca-mi-ai pula!”. As vrea s-o vad si pe-asta.

Concluzie: Hai sa vedem cum traiti fara noi. E la moda lesbianismul. Dati-i bice!

Leave a Reply

Categories