Pompa submersibila – aliatul gospodariei tale!

Poate nu vei intelege niciodata utilitatea unei pompe submersibile pana nu ramai odata fara apa curenta. Intr-un astfel de moment te vei intoarce parca in timp, acolo unde pompele submersibile nici nu existau, iar oamenii extrageau apa din panza freatica prin metode clasice, extrem de grele.

Poate ca ai nevoie de o pompa submersibila sau trebuie sa o schimbi pe cea veche, acest articol iti va fi de ajutor. Inainte de toate, vreau sa iti spun ca pompe submersibile pentru puturi gasesti la Shop Einstal – magazin axat pe vanzarea de produse specifice instalatiilor termice si sanitare. Expertii in domeniu iti pot oferi si suport pentru ca tu sa faci alegerile corecte.

Exista doua tipuri de pompe submersibile

Cand vine vorba de pompele submersibile, acestea se impart in doua mari categorii. Amintim aici de pompele submersibile pentru ape curate si pompele submersibile pentru ape murdare. Vrei sa afli mai multe informatii despre fiecare in parte? Hai sa discutam mai pe larg in cele ce urmeaza.

  • Pompa submersibila pentru apa curata

O pompa submersibila iti va fi de ajutor daca ai nevoie de apa extrasa din fantani pentru consum menajer. Bineinteles si pentru irigatii poti folosi pompa submersibila pentru apa curata. Exista si cazuri de inundatii in care pompa submersibila te poate ajuta si pentru eliberarea apei din anumite incaperi sau rezervoare.

  • Pompa submersibila pentru apa murdara

O pompa submersibila pentru apa murdara iti va fi de folos atunci cand trebuie sa extragi apa ce prezinta reziduuri de dimensiuni mici, impuritati, depuneri sau este pur si simplu vorba despre apa tulbure. Comparativ cu pompele submersibile pentru apa curata, cele pentru apa murdara sunt mai mari si totodata mai rezistente la coroziune.

Aceste pompe pot fi folosite si pentru a scoate apa din lacuri, iazuri sau chiar din lucrari de canalizare. Atunci cand achizitionezi o pompa pentru apa murdara de pe shop-einstal.ro verifica dimensiunea maxima a impuritatilor pe care le poate pompa. Este un aspect extrem de important daca iti doresti o pompa trainica. Daca nu te pricepi, iti recomand sa iei legatura cu cei de la Shop Einstal – expertii in domeniu iti pot oferi consultanta gratuita.

Aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere

Pe langa aspectul anterior enuntat mai exista si alte doua pe care trebuie sa le ai neaparat in vedere. Este vorba, in primul rand, de debitul de apa extras. Ai in vedere cat de mare trebuie sa fie acesta pentru a-ti putea alimenta casa cu apa sau pentru a putea realiza activitati gospodaresti.

Un alt aspect, de asemenea extrem de important, tine de inaltimea la care apa trebuie adusa. O pompa submersibila poate aduce apa pana la o inaltime maxima, in functie de puterea de care dispune. Din nou, ia legatura cu cei de la Shop Einstal pentru a vedea ce se potriveste mai exact in cazul tau, in cazul nevoilor tale.

Cei de la Shop Einstal ii gasesti atat in mediul online pe shop-einstal.ro, cat si pe Soseaua Mihai Bravu, Nr. 540-562, Complex Impact Center, Sector 3, Bucuresti. Mai multe detalii la: 0766 261 389 / 0786 124 777 / 0766 261 392.

Leave a Reply

Categories