Preturile la masti medicale sunt acum rezonabile! Afla promotia de la Coneltex

Primavara acestui an a fost o perioada in care mastile medicale costau atat de mult incat multi speculau piata. Erau si greu de gasit si comandat, asadar din nevoie oamenii se multumeau sa poarte mastile textile, doar pentru a acoperi nasul si gura. Acum insa lucrurile sunt ajunse la normal. Regasesti preturi corecte la mastile medicale la Coneltex.

Coneltex – producator autohton de masti

Coneltex nu doar comercializeaza masti, ci le si produce. Acestea sunt realizate in fabrica proprie, din Suceava. Respecta standardele impuse, sunt de calitate si chiar au si avizul Ministerului Sanatatii. Asadar sunt conforme! Pentru un astfel de set ajungi sa scoti din buzunar ceva mai putin de 50 de lei.

In cele mai multe dintre cazuri vorbim de masca medicala pret modic. Atentie insa si ce cumperi, pentru ca unele sunt un simplu strat de material, sunt mai degraba fashion si nu indeplinesc criteriile necesare pentru a proteja. Vei aprecia mastile de la Coneltex, pentru ca:

  • Sunt groase, au un material filtrat bun. Sunt chiar mai groase decat clasica masca de import din China.
  • Sunt produse in tara, in Suceava. Sustinem producatorii locali si mai ales in aceasta perioada de grea incercare pentru multiple domenii. Este totodata o mandrie pentru noi toti sa avem si producatori romani inscrisi in lista celor care creeaza masti, avizate, conforme si le distribuie peste tot in tara.
  • Au un pret accesibil. Le vei gasi disponibile in cadrul paginii coneltex.ro in set de 50. Pretul este de 50 de lei, dar cu promotii constante, astfel incat le poti gasi la 35 de lei spre exemplu.
  • Sunt avizate. Vorbim despre masti faciale medicala de clasa I, M100.

De unde cumperi mastile

Ofertele sunt destul de variate la ora actuala. Atentie insa la calitatea acestora. Cele de la Coneltex pot fi comandate din cadrul paginii oficiale. Pentru ca sunt produse local, stocul este unul constant mentinut astfel ca nu exista riscul de a avea stoc epuizat. Pot fi comandate seturile in numarul dorit, fie una, fie mai multe. Spre exemplu pentru angajatorii care se vor preocupa sa cumpere un stoc mai mare de masti pentru echipele de angajati vor putea face acest lucru fara probleme si aici. Pretul unei cutii de masti include si TVA.

Pentru cei din apropiere mastile pot fi ridicate personal de la sediul fizic Coneltex. In acest sens, datele de contact ale acestui producator si comerciant sunt urmatoarele:

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava

office@coneltex.ro

0735 194 314

Leave a Reply

Categories