Produse columbofile pentru iubitorii de porumbei

Creșterea minunatelor păsări precum porumbeii este o meserie frumoasă, care necesită suficient timp acordat acestor vietăți. Grija pentru porumbei începe odată cu achiziționarea lor, în funcție de alegerea făcută. Poți cumpăra porumbei pentru carne, sport sau pentru destinație decorativă. Cei din urmă sunt cei de care trebuie să ai cea mai mare grijă. Pentru a te putea bucura de ei, trebuie să le asiguri condiții optime de viață și de reproducere.

Sunt disponibile produse columbofile pentru iubitorii de porumbei, online!

Pe site-ul produsecolumbofile.ro poți descoperi o gamă largă de accesorii pentru porumbei. Alege dintr-o varietate de inele colorate, hrănitoare cu separator, adăpătoare de 5 sau 7 litri cu cârlig și filet, pâslă din iută, șpaclu pentru curățare, hrănitoare tip boxă cu capace duble, încălzitor pentru adăpătoare, fețe pentru boxă din plastic, cuibare din carton sau hrănitoare din lemn cu capac.

Creșterea corectă a porumbeilor presupune asigurarea unor condiții optime pentru aceste vietăți, pe care să le bucuri pe toată durata vieții lor, indiferent de destinația acestora. Ei nu au cerințe prea mari în ceea ce privește un adăpost, dar totuși trebuie să le asiguri acest lucru, în aer liber și nu închiși. Porumbeii au nevoie de libertate, iar o hulubărie trebuie construită în funcție de numărul porumbeilor, temperamentul lor, cât și mărimea acestora.

Odată cu construirea adăpostului pentru porumbei, urmează achiziționarea accesoriilor pentru ei

Având nevoie de hrană, porumbeii necesită hrănitoare de unde pot mânca mai mulți simultan, fără să aibă probleme. Spre exemplu, poți achiziționa de pe produsecolumbofile.ro hrănitoare de lemn de 1,5m. Din acest spațiu se pot hrăni fără probleme un număr mare de păsări. Pe acest site sunt disponibile produse columbofile pentru iubitorii de porumbei!

Le poți oferi hrana într-un spațiu individual pentru fiecare, cu hrănitoare tip boxă, pentru un singur porumbel. Tot în ceea ce privește hrana, porumbeii au nevoie și de apă. De reținut este că apa rece nu este indicată, ci poți apela la un încălzitor pentru adăpătoare. Spațiul unde se află nu se poate menține curat pentru totdeauna, așadar necesită curățarea periodică. Pentru o curățenie amănunțită, un șpaclu este ideal.

Produsele de pe site-ul produsecolumbofile.ro sunt concepute special pentru porumbeii voiajori. Dacă îți dorești ca aceste păsări minunate să fie în cea mai bună formă, protejează-i cu ajutorul acestor produse! Îi vei proteja și împotriva bolilor sezoniere, care pot afecta starea acestora destul de mult. Accesoriile pentru porumbei îi ajută să se hrănească în mod corect, iar adăpătoarele le vor oferi sursa de lichide necesare pentru o formă perfectă!

Ești în căutarea unor produse pentru porumbei? Acum nu mai trebuie să pierzi timp în magazinele specialitate și să nu găsești ceea ce ai nevoie, ci poți comanda online! Comanda va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil, prin serviciul de curierat și ai suport de top mereu la dispoziția ta. În cazul în care nu știi ce să achiziționezi, poți întreba echipa și vei face alegerea potrivită. Sunt disponibile produse columbofile pentru iubitorii de porumbei!

Leave a Reply

Categories