Produse premium pentru sanatatea bebelusului tau, le gasesti la Little Prints

Momentul in care apare un copil in sanul familiei toate lucrurile se schimba si apar modificari majore in toata casa, dar toate acestea pentru protectia micutului. Cele mai importante momente pentru sanatatea micutului sunt cele din primii ani de viata, deoarece nu are anticorpii formati inca si imunitatea lui este scazuta pana ajunge sa ia contact mai mare cu lumea exterioara, cea diferita de sanul familiei cu care este obisnuit.

Toate aceste schimbari sunt necesare si protectia cu privire la bebelus este punctul principal de care au grija parintii, pentru ca acesta sa ia cat mai putin posibil contact cu virusi sau bacterii. Printre cele mai utilizate lucruri de bebelusi sunt jucariile si suzetele. Daca acestea cad  si se murdaresc nu mai pot fi folosite in timp util si multa lume stie cat de necesara este o suzeta data la timp unui bebelus, daca vor sa evite plansul.

Protectia pentru suzeta este importanta

Bebelusii simt mereu nevoia de a suge, fiind un lucru instinctiv inca din nastere, deoarece acesta este modul prin care ei se hranesc si in acelasi timp se alina si se linistesc. Avand in vedere ca suzeta alina copilul speriat si, in acelasi timp, il ajuta sa adoarma, este bine sa avem mereu o suzeta curata la indemana care o poate inlocui pe cea cazuta sau pierduta prin casa.

Sunt necesare protectii suzeta care sa mentina mereu la indemana suzetele, pentru a evita un “scandal” care nu este necesar.

Avand in vedere ca multa lume are animale de companie in casa exista riscul ca acestea sa intre in contact cu suzeta bebelusului daca aceasta nu are o protectie in care sa fie tinuta si sunt convinsa ca nu ne dorim acest lucru. Aceste protectii de suzeta au un design elegant si pot fi purtate usor datorita curelei din silicon.

Culorile anului in accesoriile micutului tau

In afara faptului ca aceste protectii sunt foarte practice, deoarece pot “gazdui” pana la 3 suzete, acestea au si un aspect foarte placut si sunt colorate in nuante elegante si simple care au luat amploare in randul vestimentatiilor de bebelusi si accesoriilor pentru acestia si anume roz pal, crem, vernil, dar si nuante de gri, maro sau alb pudrat.

Este important sa combinam utilul cu placutul si aceste protectii de suzete disponibile la Little Prints aduc aceste elemente in viata noastra si ne ajuta sa avem grija de sanatatea bebelusului, dar si de linistea familiei. Sunt mereu la dispozitie, o “arma” secreta pentru a linisti copilul.

Descopera toata gama premium de suzete Bibs, de protectii pentru suzete, la Little Prints.

Contact:

hello@littleprints.ro

Leave a Reply

Categories