Q-FUE, o tehnica de implant de par cu rezultate de succes la Dr. Felix Hair Implant

Problemele cu care se confrunta o parte destul de mare a populatiei astazi, legate de caderea parului, nu sunt nici pe departe usor de gestionat. Cu atat este mai dificil atunci cand caderea este atat de accentuata incat asta influenteaza viata sociala. Practic te simti incomod sa iesi din casa, cand stii ca iti vei expune un par rar, totodata si nesanatos, la vedere.

Chiar daca cei din jur poate nu iti vor arunca priviri curioase, te vei simti afectat de aceasta situatie. Alopecia, ca despre aceasta afectiune este de cele mai multe ori vorba, vine la pachet cu o serie de neplaceri. Multi incearca sampoane ce promit sa stopeze, sa incetineasca procesul de cadere a parului. Altii chiar cred ca diversele solutii care promit regenerarea vor avea efect scontat, poate chiar si imediat.

Exista si varianta tehnicilor de implantare, FUE fiind una apreciata de-a lungul timpului. Pentru ca acceptabil nu e suficient insa, la Dr. Felix Hair Implant – clinica din Bucuresti – exista serviciul care vizeaza varianta imbunatatita a acesteia: tehnica Quality FUE.

Q-FUE, o tehnica de implant avansata cu rezultate peste asteptari

Mai ales cei care s-au supus pana acum la diverse proceduri sunt destul de sceptici cand aud de o noua tehnica de implant de par. Cand din randul rezultatelor o podoaba capilara uniforma, cu par bogat este ceea ce iese in evidenta, cu siguranta ca speranta vizavi de o astfel de interventie reinvie.

Tehnica Q-FUE manual avansat se refera la implantul de par, minimum invaziva si de departe care vizeaza tehnici dintre cele mai evoluate. Aceasta tehnica este perfectionata in Romania, reprezentand la ora actuala o solutie promitatoare privind restaurarea capilara, motiv pentru care o aleg cu incredere si cei din lumea buna.

Catalin Botezatu este un exemplu relevant in acest sens – ce crede vedeta despre Q-FUE si serviciile de transplant de par la Dr. Felix Hair Implant poti citi pe pagina clinicii.

Amintesc aici si despre protocoalele pe care medicii ultraspecializati le au in vedere, despre terapiile unice menita sa asigure succesul implantului de par, realizat de altfel la standarde inalte.

Reintegrarea sociala este mai eficienta atunci cand reconstructia capilara vizeaza un aspect final natural. Este valabila si pentru cei care au cicatrici post arsura sau piele grefata. Citeste mai multe despre cum decurge interventia de grefare, pas cu pas si ce altceva mai trebuie sa stii despre implantul de par prin Q-FUE pe drfelixhairimplant.ro.

Leave a Reply

Categories