Sageti frante (1)

In viata nu trebuie totul luat ca atare. De aceea imi place sa vorbesc metaforic. Sagetile reprezinta cuvintele pline de rautate ale unor persoane care nu stiu sa aprecieze. Si aceste sageti nu vor lovi niciodata. Asta pentru ca au fost trimise fara un scop anume si fara tinta. Drept urmare, se vor rataci la fel de repede precum au fost nascocite.

Conflictele se nasc datorita faptului ca unii oamenii vor sa traga la raspundere o anumita persoana sau un grup de mai multe persoane care incearca sa comunice cu respectivii. Si imi place atunci cand acei oameni vor sa gaseasca vinovati pentru ceea ce li se intampla. Pentru ca mintea le umbla aiurea, pentru ca nu stiu sa se afirme, pentru ca au impresia ca iubirea e ceva palpabil sau pentru ca experienta i-a lovit prea puternic si de prea multe ori. Am ajuns la concluzia ca nu toti vorbim aceeasi limba.

Indemn la retragere pe insula unde suntem scutiti de idiotenie. Harta trebuie descoperita din timp si in nici un caz nu trebuie data din mana in mana. Multi accepta razbunarea, insa mai practica e indiferenta. Daca cei care se cred destepti au invatat sa arate cu degetul, eu le aduc aminte ca nici eu nu am uitat sa-i scuip.

Intr-un fel ma bucur ca aceste persoane au libertatea si taria de a vorbi nonsensuri. De mic am fost invatat sa ascult. Ma amuza impulsivitatea de care dau dovada. Sunt curios daca stiu sa-mi demonstreze adevarata maiestrie si dexteritatea cu care au invatat sa manuiasca arcul. Si daca gesturile mele va lasa reci, ramaneti reci in pula mea!

Leave a Reply

Categories