Sageti frante (2)

Revin cu cateva completari la postul anterior. De-a lungul vietii, ne izbim de trei mari categorii de oameni: tampitii, teribilistii si inconstientii. Sa le analizam pe rand.

Am spus ca prima categorie este formata din oamenii tampiti. Oamenii tampiti pe langa faptul ca nu stiu sa-si sustina o cauza anume in majoritatea momentelor vietii lor mizerabile, prefera sa si creada ca sunt niste adevarati rebeli. Lucrul care ii caracterizeaza foarte des este tampenia. Tampenia este un lucru foarte simplu atunci cand impresionezi audienta prin maimutareli. Comportamentul de tampit este intalnit la liceenii si adolescentii frustati de viata. Exemplu: Andreea Balan.

Din a doua categorie fac parte oamenii teribilisti. Oamenii teribilisti sunt acele persoane care vor sa arate ca stiu totul si le place sa creada ca detin controlul asupra vietii. Lucrul de care nu se pot lipsi este teribilismul. Teribilismul se dezvolta la varste fragede si merge in paralel cu tampenia. Comportamentul de teribilist cu diploma este intalnit la specimenele care au depasit nivelul de frustrare maxima. Exemplu: George W Bush.

In ultima categorie, intalnim oamenii inconstienti. Oamenii inconstineti sunt cei care se cred zei. De cand se nasc si pana cand trec in nefiinta, prizeaza pe nas invincibilitatea. Diferenta dintre ei si restul lumii e ca nu trebuie sa dea explicatii nimanui. Inconstienta impinsa la extrem aduce dupa sine si consecinte inconstiente. Comportamentul de inconstient apare ca dovada a lipsei totale de creier. Exemplu: Gigi Becali.

Tampitilor le e foarte usor sa acuze. Teribilistilor le e foarte greu sa ierte. Inconstientilor le e imposibil sa mearga mai departe. Tu din ce categorie faci parte?

Oamenii normali nu prea mai exista. Acestia au fost/sunt doar o anexa uitata/invechita.

Leave a Reply

Categories